Erzincan Güncel Medya ve Erzincan Birlik Medya temsilcileri Süleyman Karaman’ı ziyaret etti Erzincan Güncel Medya ve Erzincan Birlik Medya temsilcileri Süleyman Karaman’ı ziyaret etti

Milletvekili mesajında şu ifadeleri kullandı; “Çiftçilerimizin 14 Mayıs çiftçiler Gününü en içten duygularımla tebrik ederim. Dünyada insanların temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için Tarımın hayati bir öneme sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Seçim Bölgem Erzincan Tarım, Hayvancılık ve buna dayalı sanayi ile kalkınacak. Çiftçilerimize korkma üret diyoruz üretiyorlar ekilmedik yer bırakmıyorlar kendilerine teşekkür ediyoruz, başta sulama hizmeti olmak üzere, barajlar, tarımsal destekler Çiftçilerimizin bütün sıkıntılarını tespit edip çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Emekleriyle toprağı yoğuran, sezonları süresince alın terini eksik etmeyen, emeklerini, üretime dönüştüren tüm çiftçilerimizin, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutlarım.  Tarım ve gıdanın, savunma sanayisi kadar önemlidir. Türkiye'nin gıdada kendi kendine yeterli olabilmesi için üretimin sürmesi gerekmektedir. Pandemide hepimiz gördük. Her ülke kendi tarımsal ürününü kendine sakladı ve dışarıya satmadı. İşte bunları ülkemizde tekrar yaşamamak için bizim çok güçlü silahlarımız var, geniş coğrafyamız, verimli topraklarımız ve üretmeye sevdalı çiftçilerimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her platformda ifade ettiği gibi, 21'inci yüzyılda da tarım ve gıda; su, enerji ve teknolojiyle beraber stratejik sektör olma konumunu sürdürmekte olup güçlü bir ülke kendini tarım, hayvancılık ve gıda alanlarında ispatlamış olan ülkedir.

Erzincan’da çiftçilerimize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve katkıda bulunan son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a teşekkür ederim. Bu doğrultuda 'Tarlada izi olmayanın sofrada yüzü olmaz' şiarından yola çıkarak toprağımıza gönül verip çalışmayı siz değerli çiftçilerimizin hedefi doğrultusunda, bereketli yarınlar için, her zaman çiftçimizin yanında olduk.  Onların her derdine çözüm olmak geleceğe atılan bir temeldir. Bunun bilinci içerisinde Üretmeye devam eden kahraman çiftçilerimizin bu anlamlı gününü en içten duygularla kutluyorum. Gününüz kutlu, ürününüz bol ve bereketli olsun.”

Editör: Adem Küçükkaya