8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla hüküm giymiş kadın mahkumlar ziyaret edilerek topluma katılmaları noktasında kendilerine destek sunuldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Erzincan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Rüveyda Tanoğlu ve beraberindeki İcra Komitesi, Erzincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumundaki mahkûm kadınları ziyaret ederek kendilerine işbirliği sözü verdi.

Yapılan ziyaret sonrasında açıklamalarda bulunan Tanoğlu, toplumda ötekileştirilen kadınların yaşamlarının ne derece önemli olduğuna dikkat çekti. Toplumla kaynaşmalarının ve topluma yeniden kazandırılmaları için verilecek desteklerin ne kadar önemli olduğunu da ayrıca belirterek, "Bazıları kapalı alanlarda, bazıları ise açık alanlarda bu hayat sınavını veriyor dedi."

"Miniklerden Büyük Coşku: Cumhuriyet Bayramı İçin Renkli Sınıf Süsleme Etkinliği" "Miniklerden Büyük Coşku: Cumhuriyet Bayramı İçin Renkli Sınıf Süsleme Etkinliği"

Hazır haldeki projelerin aktifleştirilmesi ile beraber mahkum kadınlarla işbirliğinin devam edeceğini belirten Tanoğlu, kadınlara özel bu günü pasta keserek  kutladı.

Editör: Merve Kiraz