BİLİM VE TEKNOLOJİ

Huawei yeni tableti Huawei MatePad’i piyasaya sürdü

Huawei yeni tabletinin satışları için Türkiye’den sipariş almaya başladı. Tablet kullanıcıların tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı.

Abone Ol

11,5 inç ekrana sahip tabletin çözünürlüğü ise 2800x1840. Tabletin ekranı 144 Hz yenileme hızı sayesinde oldukça hızlı. Tablette, ekrandaki ışık yansımalarını ve kırılmalarını azaltarak göz yorgunluğunu minimuma indiren PaperMatte ekran teknolojisi bulunuyor. Bu teknoloji kişilere kağıt benzeri bir okuma sağlayarak göz yorgunluğunu engelliyor.

DAHA NET EKRAN KALİTESİ

Uzun süreli okuma ve yazma işlemleri fark ettirmeden kişilerin gözlerini çok fazla yoruyor. Huawei’nin yeni tableti Huawei MatePad’ de bulunan nano ölçekli parlama önmele teknolojisi, ışık yansımasını ve dağılımını yüksek oranda ortadan kaldırıyor. Ayrıca bu tablet ekranı daha net şekilde görmenizi sağlıyor.

AKICI ARA YÜZ

HarmonyOS 4.2 işletim sistemi sayesinde tabletin ara yüzü akıcı ve anlaşılır. ablet, 8 MP ön ve 13 MP arka kameraya sahip. Tabletin dört hoparlörlü ses sistemi ise ses deneyimi sağlıyor. Ayrıca, Huawei NearLink M-Pencil desteğiyle profesyonel çalışmalar yapabilirsiniz

Tablet yeni tasarımı güçlü performansı ve yaratıcı ekran teknolojisiyle öne çıkıyor. Kullanıcıların hem iş hem de eğlence ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde tasarlanmış. Tabletin güncel  fiyatına şirketin internet sitesinden ulaşabilirsiniz.