UV Işıkla %99,99 oranında tozu ortadan kaldırıyor! Robo S5 Pro Yeni Şarjlı El Süpürgesi Şimdi %35 İndirimde! UV Işıkla %99,99 oranında tozu ortadan kaldırıyor! Robo S5 Pro Yeni Şarjlı El Süpürgesi Şimdi %35 İndirimde!

Duyduğumuza göre dünyada ilk ve tek teknolojisiyle bu yoğurt makinası harika sonuçlara imza atıyormuş. Sağlıklı ve lezzetli yoğurtlar için son dönemlerde reklamıyla fazlaca karşılaştığımız bu ürünü sizlere tanıtmak istiyoruz. Çiğ sütten direk yoğurt yapabildiğiniz ve istediğiniz kıvam ve tadı ayarlayabildiğiniz bu ürün yaklaşık 5.499 TL civarında. İşte meraklıları için Pasteur Yoğurt Makinesine dair tüm özellikler.

Çiğ Sütten Direkt Yoğurt Yapabilme

Sütü kaynatmadan direkt olarak çiğ sütü yoğurda dönüştürür. Sütün doğal lezzetini ve besin değerini korurken, yoğurt yapımını daha kolay hale getirir.

Pastörizasyon İşlemi

Çiğ sütü kaynatmadan sütün içindeki patojen mikroorganizmaları etkisiz hale getirir ve besin değerlerini korur.

Farklı Kavanozlarda Yoğurt Yapabilme

Farklı ölçülere sahip kavanozlarda sağlıklı ve lezzetli yoğurtlarınızı kolayca hazırlamanıza olanak sağlar.

Geniş Seramik Hazne

3 L geniş seramik haznesi, geniş aileler ve yoğurt sevenler için tek seferde yoğurt yapma imkanı sunar.

860 W Güç

Güçlü ısıtma özelliği sayesinde yoğurt yapımı daha hızlı ve daha etkili hale getirir ve mutfağınızda profesyonel bir deneyim sunar.

Takip Edilebilir Dijital Ekran

Dijital dokunmatik ekran özelliği ile ısıtma, soğutma, mayalama ve yoğurt hazır gibi zaman sürecini kolayca takip edebilirsiniz.

Yoğurt Kıvamı Ve Tadı 1280X640

Isikli Geri Bildirim 1280X640

Mobil Uygulama Ile Uzaktan Kontrol 1280X640

Editör: Merve Kiraz