YAŞAM

Fotoğrafta ne görüyorsunuz testi!

Fotoğrafta ne gördüğünüz karakteristik özelliğiniz hakkında bilgi veriyor olabilir.

Abone Ol

İnsanların neyi nasıl gördüğü ile ilgili yapılan psikolojik testler bireylerin karakteristik özelliklerini tahmin eder. İşte bir kaç test!

1-Fotoğrafa ilk baktığınızda ilk olarak yüz görüyorsabuz, olumsuz şeyleri hayatınıza entegre etmezsiniz ve daima her negatifin içerisinden pozitif çıkarmaya çalışırsınız.

2-Oturan bir adam görüyorsanız uyumlu yapınızla girdiğiniz her çevrede sevilirsiniz. Ayaklarınız yere sağlam basar ve kararlarınızın daime arkasında durursunuz.

3- İlk olarak elmaları görüyorsanız,  neşeli, biraz uçarı bir yapınız olabilir.  İyimser bir kişiliğiniz var ve çok ciddi işler size göre değil.

1-Fotoğrafa baktığınızda yaşlı bir adam suratı görüyorsanız hayatınızda en değer verdiğiniz şey sadakat. Sadece insanlara değil, fikirlere ve kararlarınıza karşı da sadakate önem veriyorsunuz.

2-Eğer genç kız görüyorsanız aslında hayata oldukça olumlu yanaşıyorsunuz denebilir. Size göre her olumsuzluk içerisinde mutlaka olumlu bir yön barındırabilir. Çevrenize pozitif enerji saçmanızla dikkat çekebilirsiniz.

1-Fotoğrafa baktığınızda elma görüyorsanız sağlam bir duruşunuz var. Hayallere pek dalmazsınız ve genelde gerçeklerle ilgilenirsiniz. Realist yapınız sayesinde ihtimallere bel bağlamazsınız. 

2-Kelebek gördüyseniz çok naif bir yapıya sahip olduğunuzu söyleyebiliriz. Hayatı acımasız ve zalim görebilirsiniz. 

3-Eğer bıçak görüyorsanız, geçmişiyle yaşayan birisiniz denilebilir. Geçmişte olan olumsuzlukları, başınıza gelen talihsizlikleri asla unutamıyor, sürekli düşünüp hayıflanıyorsunuz.