Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yüksek irtifa merkezinde gerçekleştirilen seçmelere Türkiye Futbol Federasyonu Erzurum Bölge Müdürlüğü’ne bağlı iller katılım gösterdi.

Yeni Malatyaspor, deprem nedeniyle ligden çekilme talebini TFF'ye iletti Yeni Malatyaspor, deprem nedeniyle ligden çekilme talebini TFF'ye iletti

TFF Bölge Milli Takım Antrenörü Kemal Coşkun ve bir çok kulübün Scouat ekiplerinin de izlediği seçmelerde yaklaşık 200 yetenekli sporcu izlemeye alındı.

Erzincan’da oluşturulan ASKF karması, seçmelerde yaptığı ilk karşılaşmada Erzurum karmasına 3-0 yenildi. İkinci karşılaşmada ise  Bingöl karmasını 4-0 mağlup etti.

Seçmelerin başarılı bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Erzincan ASKF Başkanı Emin Turan,

Erzurum’da yapılan U-14 Bölge Karma Seçmelerinde Ağrı, Bingöl, Kars, Iğdır ve Erzurumlu genç futbolcular  Bölge karmasına girmek için büyük efor sarf ettiler.

 “Futbol branşında 2010 doğumluların U14 Milli Takımını oluşturmak üzere bölgeler arası karmalar oluşturuldu. Bizde 18 kişilik bir Erzincan kadrosu oluşturduk. Bağlı olduğumuz Erzurum Bölge Müdürlüğü organizasyonunda yapılan karmalar arası yarışmalara katıldık. Orada 2 karşılaşma yaptık. Karma seçmesi sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Toplam 200’e yakın kişinin arasından seçilen 18 kişilik kadroya Erzincan karmasından birkaç sporcumuzun milli takım havuzunda yer alabileceğini düşünüyoruz.  Erzurum’da yapılan  organizasyona katkı sunan ve bizleri en iyi şekilde ağırlayan TFF Erzurum Bölge Müdürlüğüne teşekkür ediyorum dedi.

Erzincan U-14 Futbolcu Karması, Milli Takım Seçmelerine Katıldı (2)_1280x960

Editör: Saliha Kara