24-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ve çok sayıda kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Erzincan Tanıtım Günleri Kitap Fuarıyla start aldı. Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi de fuarda  stantlarındaki yerini alarak Erzincanlı birçok yazarın kitabını sergiledi.

AK Parti’de yeni kan AK Parti’de yeni kan

Tyb 2 1280X854

Barış Manço Parkı'nda 1 hafta boyunca devam edecek olan fuarda  27 Ağustos Salı günü yazarlarla söyleşi de gerçekleştirilecek. 19: 00 - 21: 00 saatleri arasında gerçekleşecek olan şöyleşide Erzincanlı yazarlar okurlarıyla buluşarak kitaplarını tanıtacak ve  ardından imza töreni düzenlenecek.

“Türkiye Yazarlar Birliği ve Erzincan Şubesi üyeleriyle birlikte standı açtıklarını dile getiren Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir, tüm okurseverleri kitaplar hakkında bilgilendirmek üzere standlarına davet etti.

Tanıtım günleri açık hava sineması, foto safari, yöresel yemek atölyeleri, dağcılık festivali, sempozyumlar ve spor turnuvaları gibi çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler ile devam edecek.

Editör: Merve Kiraz