Erzincan Belediyesi fatih mahallesinde bulunan mülkiyeti kendisinde bulunan 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks konutları satışa çıkardı. İhaleler 4.07.2023 - 11.07.2023 - 18.07.2023 tarihinde Erzincan Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacaktır.

İhaleye iştirak edeceklerde aranılan şartlar ve belgeler

a- Kimlik Belgesi ve Fotokopisi.

b- İkametgâh Belgesi.

c- İmza Beyannamesi.

Kurtlarla çobanın mücadelesi Çoban galip Kurtlarla çobanın mücadelesi Çoban galip

d- Teminat alındı makbuzu veya teminat mektubu.

e- Şartname alındı makbuzu.

f-  Vekâleten ihaleye iştirak edecekler için vekâletname.

g- Derneklerin ihaleye girmek istemesi halinde Yönetim Kurulu Kararı ve ihaleye girecek kişiye yetki verildiğine dair karar.

h- Şirketler ve Kooperatifler oda kayıtlarını tüzük ve temsile yetki belgesini ortak girişim halinde ortaklık belgesi ve imza sirküleri vermek zorundadır.

i- Şirketler idare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge. 

j- Belediyeye borcu olmadığına dair belge.

Ayrıca: İhale için başvuru yapacak katılımcılar 3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks konutlardan alacakları konut sayısı kadar geçici teminat yatırmak zorundadır.

Katılımcı 3+1 konutlara yatıracağı geçici teminat ile o gün yapılacak olan ihaledeki  tüm 3+1 konut ihalelerine katılabilir. 5+1 konutlara yatıracağı geçici teminat ile ihale tarihindeki tüm 3+1, 4+1 ve 5+1 konut ihalelerine katılabilir. Dubleks konut geçici teminatı ile de ihale tarihindeki (3+1, 4+1, 5+1 ve dubleks) tüm konutlara başvurabilir. İşyeri için ayrı teminat yatırılacaktır.

İhalenin detaylarına sayfamızdaki İlan Kategorisinden bakabilirsiniz

Haber Merkezi

Editör: Saliha Kara