YAŞAM

En İyi Yüz Serumları!

Cilt bakımında kullanılan en iyi yüz serumu markaları ve ürünleri…

Abone Ol

Nemlendirici serumlar, kırışıklık serumları, leke serumları, c vitamini serumları, retinol serumları… Serumlar neredeyse her kadının cilt bakım rutininde bulunuyor.

İşte özelliklerine göre en iyi cilt bakım serumları;

La Roche Posay Saf C Vitamini Serumu

Hassas ciltler için önerilen bu serum, ışıltı kaybı, kırışıklık görünümü ve düzensiz cilt dokusunu hedefliyor. Serumun gündüzleri SPF 50 içeren bir güneş kremiyle kullanılması öneriliyor.

L’Oréal Paris Saf Retinol Gece Serumu

Bu serumun formülündeki %0,2 saf retinol, derin kırışıklıklar dahil olmak üzere ciltteki tüm kırışıklıklar üzerinde gözle görülür bir etki sağlıyor. 

La Roche Posay Hyalu B5 Serum

2 çeşit hyaluronik asit, B5 vitamini ve madecassoside içeren formülüyle, cilde dolgun bir görünüm vererek ince çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltmaya, cilt bariyerinin güçlenmesine ve cildin daha sıkı görünmesine yardımcı oluyor.

Lancome Advanced Genifique Serum

Cilt onarma ve pürüzsüzleştirme konusunda başarılı olan bu serum, cilt görünümünü yeniliyor, cilt bariyerini onarıyor ve yalnızca 7 günde cilde gençlik ışıltısı vermeyi vaat ediyor.

 L'Oréal Paris Midnight Serum

Düzenli olarak kullanıldığında cildin daha pürüzsüz, aydınlık, parlak ve canlı görünmesini ayrıca kırışıklıkların azalmasına, cildin daha sıkı ve aydınlık olmasına yardımcı oluyor.

SkinCeuticals C E Ferulic Serum

%15 oranında saf C vitamini ve ferulic asit içeren formülü ile ciltteki sıkılık kaybı ve kırışıklık görünümünü düzenli kullanımda gözle görülür bir şekilde azaltmaya yardımcı oluyor.

L'Oréal Paris Revitalift Filler Saf Hyaluronik Asit Serumu

%1,5 saf hyaluronik asit sayesinde cildi belirgin bir şekilde nemlendiriyor, pürüzsüzleştiriyor ve gözle görülür bir şekilde dolgunlaşarak kırışıklık görünümünün azalmasını sağlıyor.

Vichy Liftactiv B3 Koyu Leke Karşıtı Serum

Ciltteki koyu leke görünümünü azaltırken, aynı zamanda yenilerinin oluşmasına da engel oluyor. 

L'Oréal Paris Revitalift C Vitamini Serum

L'Oréal Paris Revitalift Clinical %12 Saf C Vitamini Aydınlatıcı, Ton Eşitleyici, Gözenek Karşıtı Serum, daha pürüzsüz ve aydınlık bir cilt için en iyi serumlardan biri. 

 La Roche Posay Retinol B3 Serum

Hassas ciltlerin kullanımına uygun olan bu serum fotoyaşlanma kaynaklı kırışıklık, ince çizgi, sıkılık kaybı ve eşit olmayan cilt tonu gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünün azalmasını sağlıyor.