Aksiyon dolu sahneleriyle oldukça sevilen filmler arasında yer alan 5 film önerisini sizlerle paylaşıyoruz. İşte tadına doyamayacağınız aksiyon içerikli biraz da intikam kokan filmler;

 İhtiyarlara Yer Yok

Süre: 122dk

Tür: Dram , Gerilim , Suç

Oyuncular: Tommy Lee Jones , Woody Harrelson , Josh Brolin , Javier Bardem , Thomas Kopache

Yönetmen: Joel Coen , Ethan Coen

Senarist: Joel Coen , Ethan Coen

Yapımı: 2007 - ABD

Llewellyn Moss geyik avında olduğu bir gün, Meksika yakınlarında bir uyuşturucu pazarlığının bol kanlı sonuyla karşılaşır. Sadece parayı alıp giden Moss yaralı olan birine su vermek amacıyla geceyarısı olay yerine döner, ancak bu niyeti başını derde sokacak ve Anton Chigurh (Javier Bardem) ile tanışmasına neden olacaktır.

John Wick 4

Süre: 170dk

Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç

Oyuncular: Keanu Reeves , Bill Skarsgård , Donnie Yen , Laurence Fishburne , Shamier Anderson

Yönetmen: Chad Stahelski

Senarist: Michael Finch , Shay Hatten

Efsane bir başyapıt olan "ÇAĞRI" filmi nasıl çekildi? Filmin konusu ne anlatıyor, oyuncuları kimler? Efsane bir başyapıt olan "ÇAĞRI" filmi nasıl çekildi? Filmin konusu ne anlatıyor, oyuncuları kimler?

Yapımı: 2023 - Almanya , ABD

John Wick, High Table'ı yenmenin yolunu keşfediyor. Ancak özgürlüğünü kazanmadan önce Wick'in, dünya çapında ittifaklara ve eski dostlarını düşmana dönüştüren güçlere sahip yeni bir düşmanla yüzleşmesi gerekiyor.

In Bruges

Süre: 108dk

Tür: Dram , Komedi , Suç

Oyuncular: Ralph Fiennes , Brendan Gleeson , Zeljko Ivanek , Elizabeth Berrington , Rudy Blomme

Yönetmen: Martin McDonagh

Senarist: Martin McDonagh

Yapımı: 2008 - ABD , İngiltere

Belçika'nın Ortaçağ'dan kalma, en tarihi şehirlerinden biri olan Bruges, dünyanın her yerinden insanlar için bir terminal gibidir. Herkes günün birinde oradan geçer. Ancak tetikçi Ken ve Ray için Bruges belki de bir son durak. Londra'daki patronları Harry, Ken ve Ray'i Bruges'e bir işi halletmeleri için yollar. Ancak Harry arayana kadar, ikili şehirde bir turist gibi davranacak ve beladan uzak duracaktır. Ancak bela her zamanki gibi yerinde bulmaz ve onları bulur. Patronları aradığında ise, zaten o zamana kadar türlü tuhaf durumlara tanıklık eden ikili, bu kez kendilerini gerçek bir kaosun içinde bulacaklardır.

Adalet

Süre: 132dk

Tür: Aksiyon , Gerilim , Suç

Oyuncular: Chloë Grace Moretz , Denzel Washington , Marton Csokas , Dan Bilzerian , Bill Pullman

Yönetmen: Antoine Fuqua

Senarist: Paul Haggis , Richard Wenk

Yapımı: 2014 - ABD

Robert McCall eski bir Black Ops askeridir. Sahte bir ölüm hazırlayarak Boston'da yaşamaya başlayan Robert McCall, emeklilik zamanlarının keyfini çıkartırken, Teri isminde bir kızı kurtarması gerekmektedir. Kurtarması gerektiği kız yüzünden Rus mafyasıyla birlikte karşı karşıya gelecektir.

Kaynak; www.sinemalar.com

Editör: Merve Kiraz