Bu web sayfalarında işinize yarayacak bilgileri bulabilirsiniz.

İşte sizi okurken alıp götürecek web siteleri ve faydaları:

1.İNSPİROCK

Nereye ve kaç kişi gideceğinizi söylüyorsunuz web sitesi size en uygun organizasyonu yapıyor. Size sadece bavulunuzu hazırlayıp plana uymak kalıyor.

2.MOVİE-LOCATİONS

İzlediğiniz filmlerde geçen sahnelerin ve mekânların hangi adreste olduğunu merak ediyorsanız bu site tam size göre. Mekan bilgilerini alıp daha sonra ziyaret etmek isterseniz karar sizin.

3.İFİXİT

Bu size aklınıza gelebilecek her aletin nasıl tamir edildiğini gösteriyor. Kimseye ihtiyaç duymadan kendi işinizi kendiniz halledebilirsiniz.

4.AGOODMOVİETOWATCH

Size ne iyi geleceğini bilen bir site düşünün. Ruh halinizi seçiyorsunuz web sitesi size uygun filmi seçiyor. Böylece belki biraz moraliniz düzelebilir.

5.SKYLİNEWEBCAMS

Dünya ülkelerinden istediğiniz yeri izleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Şehir kameralarının paylaşıldığı bu uygulama sayesinde mümkün.

6. MYFRİDGEFOOD

Bu uygulamaya buzdolabındaki ürünlerinizi söylüyorsunuz, uygulama sizin için o malzemelerle hangi yemeği nasıl yapacağınızı anlatıyor.

7. SECRETDOOR.NOTEPADWEBDEVELOPMENT

Ücretli ve ücretsiz kullanabileceğiniz yazılım programı önerileri Ücretli ve ücretsiz kullanabileceğiniz yazılım programı önerileri

Hem macera yaşamak istiyor hem de oturduğunuz yerden kalkmak istemiyor musunuz? Bu uygulamada yer alan kapılara dokunduğunuzda her birinde Google Haritalar’da rastgele bir yere gidiyorsunuz. Oldukça ilginç yerlere gideceğinizden şüpheniz olmasın.

Editör: Yasemin Dülgeroglu