Erzincan'da Trafik Kazası Erzincan'da Trafik Kazası

Erzincan’ın Başpınar Mahallesi’nde geçimini hayvan otlatarak sağlayan Soner Gezer isimli vatandaş, geçtiğimiz yıl motosikleti çalınmıştı. Motosikleti çalınan vatandaş, polise durumu bildirdi ancak çalınan motosiklet bulunamadı.

Bir yıl aradan sonra çalınan motosikletin trafik cezaları gelmeye başladı. Keçi otlatan Soner Gezer isimli vatandaş, motosikleti bulunmadı ancak çalan kişilerin yediği cezanın kendisine geldiğini ifade ederek, çalıntı motor ile gezen hatta trafiğe takılıp ceza yiyen motorun bulunamamasına anlam veremediğini söyledi.

Soner Gezer açıklamasında; “ Geçen yıl motosikletimi çaldılar. Polise gittim her yeri aradım taradım ancak bumlamadım. Şimdi İstanbul’da motosikletimi kullanan biri var ve sürekli ceza yiyor. Bu cezalar da benim adıma geliyor. Motorum çalındı şikâyette bulundum motorum bulunmadı ancak, şu an İstanbul’da motorum trafikte rahatça dolaşıyor ve üstüne bir de ceza yiyor, cezalarda bana geliyor. Adam İstanbul’da deniz manzarasında motorumla keyif sürüyor, ben dağda keçi otlatırken ceza yiyorum” dedi.

Editör: Adem Küçükkaya