AutoSensing teknoloji bulunan cihaz, 0,5 mm ila 10 mm arasında 39 farklı uzunluk ayarına sahip. Her türlü sakal ve saç tipine uyum sağlayarak kişiselleştirilebiliyor.

Herkeste farklı gerçekleşebiliyor: Saç beyazlamasının nedenleri Herkeste farklı gerçekleşebiliyor: Saç beyazlamasının nedenleri

Cihazın titanyum kaplamalı bıçakları, uzun ömürlü keskinlik sağlıyor.

Sakal düzeltici başlığı küçük alanlarda kullanım rahatlığı sağlıyor. Keskin kenar çizgileri sunuyor ve böylece sakalı istenilen her şekle sokabiliiyor.

Braun BT 7340, tek bir şarjla 100 dakikaya kadar kullanım imkanı sunuyor. 

Cihaz, hızlı şarj özelliği ile de dikkat çekiyor; yalnızca 5 dakikalık şarjla bile acil durumlar için yeterli gücü sağlayabiliyor. Bruan oğun tempoda yaşayan ve berbere gidecek vakti olmayan erkekler için evde profosyonel şekillendirme vaat ediyor.

Braun, Bt 7340 2 640X960

Smart Memory fonksiyonu ile daha önce kullanılan kesim uzunluğunu hafızasında tutarak bir sonraki kullanımda aynı tarzın elde edilmesini sağlıyor.

Su geçirmez özelliği bulunan Braun BT 7340'ın kullanım sonrası suyun altında rahatlıkla yıkanabiliyor.

Cihazın üzerinde bulunan LED ekran sayesinde, kesim uzunluğunu ve batarya durumunu takip edilebiliyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Piyasada bulunan çeşitli bilindik marka makinelerin çoğunu kullandım çok sert zorlu sakal yapım var bu cihaz kadar rahat kesen olmadı bu sefer yapmış braun 7240 dan çok daha iyi."

"Ürün güzel göründügü gibi kullanışlı tavsiye ederim."

"Saç kesme ile alakası yok. Numaraları doğru değil, biraz uzun saçlarda hemen uçu tıkanıyor. Sakal kesmede ise her sakal modeli için uygun değil. Daha ucuz ve basit makinelerin sağladığı seçenekleri sağlamıyor. O kadar para verdim, gerçekten yazık oldu."

Editör: Sena ERDOĞAN