Şok!  Erzincan için gök gürültülü sağanak ve sel uyarısı yapıldı Şok! Erzincan için gök gürültülü sağanak ve sel uyarısı yapıldı

Bayram Tatili Kamu Çalışanlarını Kapsıyor

Ramazan Bayramı tatili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla 9 güne çıkarıldı. Ancak bu uzun tatil, sadece kamu çalışanlarını kapsıyor. Bankalar, borsalar ve özel sektör kuruluşları, bayram sonrasında normal çalışma düzenine dönecek.

Bankalar ve Borsalar 2 Nisan'da Açılıyor

Bankalar ve borsalar, Ramazan Bayramı'nın bitiminden sonra, 2 Nisan 2025 Çarşamba günü itibarıyla hizmet vermeye başlayacak. Bu tarihten itibaren, finansal işlemler ve borsa işlemleri normal seyrinde devam edecek.

Özel Sektörde Çalışmalar Devam Edecek

Devlet kurumları dışındaki özel sektöre ait kurumlarda da bayram tatili süresince çalışmalar devam edecek. Özel sektör çalışanları, kendi kurumlarının belirlediği tatil günlerinde izin yapabilecekler.

Editör: Doğu Gazetesi