31 Mart yerel seçimlerine "Özgür insanların özgün düşünceleri olur" sloganı ile müracaat eden Muhammed Öcal, eski Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır’ın bağımsız olarak adaylığını açıklamasının ardından ona destek vermek amacıyla adaylıktan çekildiğini açıkladı.  Öcal; “Erzincan da Özgür insanların özgün düşünceleri olur ve ancak bu düşünceler memlekete değer katar düsturu ile çıktığımız bu kutlu yolda ikinci bir bağımsız adayın olmasından dolayı daha güçlü olmak adına adaylıktan çekiliyorum” dedi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Kars'ta e-Nabız hakkında konuştu: Sağlık Bakanı Memişoğlu, Kars'ta e-Nabız hakkında konuştu:

Muhammed ÖCAL Kimdir?

 1992’de Erzincan’da doğdu. Aslen Çukurkuyu Köyünden olup, Erzincan’ın yerlisidir. Lise Öğrenimini Erzincan Anadolu Meslek Lisesi Raylı Sistemler Bölümünde tamamladı. Refahiye Meslek Yüksek Okulu Raylı Sistemler Bölümünde ön lisans eğitimini bitirdi.  2014 Yılında Devlet Demiryollarında çalışmaya başladı. 2015 Yılında Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümünden lisansını bitirerek mezun oldu.

2016 Yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Pedagojik Formasyon Programını tamamladı. 2017 Yılında ikinci Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde bitirdi. 31 Martta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri için bağımsız aday olarak İl Seçim kuruluna müracaat ederek bağımsız adaylığını açıklamıştı.

Editör: Saliha Kara