Aylık burç yorumları yazımıza geçmeden önce genel olarak bu ay gökyüzünde neler olacak bir bakalım. Akrep dönemi yoğun enerjisiyle bilinir ve bu yıl, bu enerji özellikle kariyerlere yöneliyor. Eğer iş kurmaya, maaş artışı istemeye veya genel olarak iş hayatınızın iyileşmesini istiyorsanız, bu ay sizi doğru yönde ilerletecek. Eylemin gezegeni Mars ve Güneş, Akrep burcunda yer alıyor. Bu da, yaşamınızda büyük adımlar atmada gereken kararlılık ve odaklanmayı ikiye katlıyor. Mars, harekete geç demek. Bu yüzden bu ay boyunca gerçekten güçlü, iddialı bir enerji dolu hissediyoruz. Ardından, hedeflerimizi ve hırslarımızı yöneten gezegen Satürn, 4 Kasım’da Terazi burcunda doğrudan hareket ediyor ve uzun vadeli planlar yapmayı teşvik ediyor.

8 Kasım Çarşamba günü, aşk gezegeni romantik Venüs’ün ev burcu Terazi’ye girince aşk hayatımız inanılmaz bir şekilde güçleniyor! 9 Kasım Perşembe günü konuşkan Merkür cesur Yay burcuna giriyor ve bu herkesin kendini göstermesine yardımcı oluyor. 

Kasım ayı, 27’sinde İkizler burcundaki dolunay ile sona ererek iletişimin daha iyi akmasına izin veriyor. Şimdi daha fazla zaman kaybetmeden her bir burcu ayrı ayrı inceleyeceğimiz aylık burç yorumları yazımıza geçelim

Koç

Aylık burç yorumları

Aylık burç yorumları yazımıza öncü burcumuz Koç ile başlıyoruz. Kasım ayı, burcunuzun en önemli özelliklerinden olan özgüveni geliştirmenizi teşvik ediyor sevgili Koç’lar. Aya başlarken Güneş, Merkür ve kozmik yöneticiniz Mars gizemli sekizinci evinizde kümeleniyor ve sizi derinlere dalmaya zorluyor. Satürn’ün geri hareketi sona erdiğinde hayalini kurduğunuz hedefinizi gerçeğe dönüştürme adımları atıyorsunuz. Venüs, Terazi burcunda, bu durum ilişkileri ön plana çıkarıyor, özgüveni ve dürüstlüğü artırıyor. 13 Kasım’da yaşayacağımı Akrep, Yeni Ay’ı duyguları vurguluyor. Ancak Merkür, Yay burcuna geçince insanlara kibirli sözler söylemekten kaçınmak isteyeceksiniz. Tabii, kendinizi savunmaktan çekinmeyin. Yay mevsimi aile, seyahat ve parayla ilgili strese yol açabilir. Mars Yay burcuna girerken akrabalarınızla planlarınız varsa, onlarla tartışmaktan kaçının. Ne yazık ki, bu dönemlerde enerjiler biraz sorun çıkarabilir ve aile arasında drama yaşanabilir. 

Boğa

Aylık burç yorumları

Yeni aya, burcunuzda yoğun bir ay tutulmasının etkileri ile giriyorsunuz. Merak etmeyin! Çünkü yıldızlar gerçekten harika bir kasım ayı geçirmenizi istiyor sevgili Boğa’lar, ama bir şeyler almak için öncelikle vermelisiniz, değil mi? Vermek derken ertelemeyi bırakmanızı kastediyoruz. Bu, insanlarla daha sık görüşmeniz gerektiği anlamına gelebilir, hoşunuza gitmeyecek biliyoruz ama yapabilirsiniz. Satürn geri gidişini bitirdikten sonra sosyal çevrenizdeki değişimlere hazırlanın. Sahte arkadaşlarınızı bırakın ve bir daha arkanıza bakmayın. Venüs 8 Kasım’da iş ve rutinlerle ilgili altıncı evinize girdiğinde, programınızı dengelemek ve günlük yaşamınızda uyumu sürdürmek daha kolay olacaktır. Bu ay kendinize nazik davranmayı ve rahatlamayı unutmayın. Olmadığınız biri gibi davranmaya çalışmayın, çünkü kimseyi kandırmıyorsunuz ve bu sizi de mutlu etmez.

İkizler

Aylık burç yorumları

Kasım ayında ilişkilerinizin gelişmesini istiyorsanız, bu duruma potansiyel iş başarıları da dahil, dinleme ve kendinizi savunma arasında denge kurmanız konusunda enerjiler size meydan okuyor. Genellikle çok enerjik bir burçsunuz, ancak yıldızlar dinlenmenin üretkenliğini artırdığını söylüyor ve uykunun önemini vurguluyor. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım’da cilveli beşinci evinize çarparak seks ve flört hayatınıza romantik bir dokunuş yapıyor ve kalbinizi yaratıcı ilhamla dolduruyor. Tutkularınızın peşinden gidin! İki gün sonra Merkür ilişki evinize atlayarak kişilerarası dinamikler hakkında konuşmanıza ve partnerinizle olan gelecek planlarınızı değerlendirmenize yardımcı oluyor. İşbirliği ve uzlaşma, ayın geri kalanında başarıya ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Bu ay, ilişkilerde bağımsızlığa olan ihtiyacınızı vurguluyor ve kendinize sadık kalmanın ne kadar önemli olduğunu hatırlatıyor. Sevgili İkizler, gelecekteki benliğinizin yerine getirmek istemeyeceği sorumluluklar üstlenmeyin.

Yengeç

Aylık burç yorumları

Kasım ayı Yengeç burcu için, ilham ve romantizmle dolu. Bu nedenle anı yakalayın ve hayatın şu anda sunduğu tüm zevklerin tadını çıkarın. Ayrıca, eğlenceye takılıp yapılacaklar listenizin gerisinde kalırsanız endişelenmeyin, çünkü üretkenlik seviyeleriniz ay sonuna doğru artacak ve size yetişmeniz için bol miktarda enerji sağlayacak. Bu ay, Güneş’in, Merkür ve Mars’ı yani seks ve flört evinizi aydınlatmasıyla başlıyor. 8 Kasım’a kadar iletişim odaklı üçüncü evinizdeki aşk gezegeni Venüs ile ayın ilk haftası, romantik bağlantılar kurmak ve genel olarak flört etmek için idealdir. 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeni Ay, yaratıcı ilham ve romantizm patlaması getiriyor. Yeni bir projeye başlamaya veya yeni bir ilişkiye girmeye hazır hissedebilirsiniz. Yay mevsimi 22 Kasım’da işleri düzene sokmanıza yardımcı olmak için devreye giriyor. 

Aslan

Aylık burç yorumları

Kasım ayı Aslan’ların duygularının derinliklerine iniyor. Güneş, kariyer sektörünüzde Jüpiter ile karşı karşıya geliyor ve iş-hayat dengenizi bozuyor. Ev ile ilgili sorunlar özellikle ayın ilk haftasında ortaya çıkabilir. 13 Kasım’da Akrep burcundaki güçlü Yeni Ay bazı beklenmedik profesyonel değişimler, kişisel yaşamınızı aynı anda hem heyecan verici hem de stresli şekillerde sarsabilir. Ancak Güneş ve Ay, Mars gezegeniyle aynı hizada olduğunda, kendinizi enerji dolu hissedecek ve kendiniz için daha sağlam bir temel oluşturmaya hazır olacaksınız. Kariyeriniz büyük bir büyüme ve evrim sürecinden geçiyor, bu nedenle evinizde size yük olan sorunlarla uğraşmanın zamanı geldi. 18 Kasım’daki Mars hareketi sırasında Yeni Ay zamanında belirlediğiniz niyetlerinizi harekete geçirin, çünkü enerjiler size yardımcı olacak. Kendinizi özgün bir şekilde ifade etme yeteneğinizden yararlanmak artık çok önemli.

Başak

Aylık burç yorumları

Bu ay Başak burcuna, sosyalleşmek ve işleri halletmek için birçok fırsat sunuyor. Ay, Güneş, Mars ve kozmik yöneticiniz Merkür, iletişim alanında bir araya geliyor. Merak ve karizma özellikleriniz öne çıkıyor. Bununla birlikte, Akrep mevsiminin yoğunluğu sayesinde duygular da güçleniyor. Hayatınızda neyin zaman ayırmaya değer olduğunu anlamak için toz pembe görmeyi bırakmanız gerekiyor. Aşk gezegeni Venüs, 8 Kasım’a kadar güzelleştirici varlığıyla burcunuzu süslemeye devam ediyor ve geçtiğimiz ay boyunca yaşadığınız enerjiyi pekiştiriyor. Bununla birlikte, Venüs’ün Neptün’e karşıtlığı, Kasım ayının ilk haftası boyunca romantik muhakeme yeteneğinizi gölgeleyebilir. Ek olarak, 4 Kasım’da ciddi gezegen Satürn, ilişki odaklı yedinci evinizde gerilemesini tamamlıyor. Şu anda aşkla ilgili zorlu dersler öğreniyorsunuz Başak’lar. Burcunuzun en bilinen özelliklerinden olan mantığınızı konuşturun.

Terazi

Aylık burç yorumları yazımızda bir sonraki burç Terazi! Kasım ayı Terazi burcu için para meselelerini ve maddi zevki vurguluyor, çünkü Akrep mevsimi ayın ilk birkaç haftasında değer odaklı ikinci evinizi harekete geçiriyor. Hayatın lükslerinin tadını çıkarın Terazi’ler ancak çok fazla harcama yapmayın, çünkü sosyal takviminiz ay sonuna kadar dolu ve meşgul olacak. Aşk gezegeni Venüs 8 Kasım’da burcunuza girdiğinde güzel enerjileri bekleyin. Bu, romantizmin yanı sıra güzellik bakımları için de harika bir zamandır. Kendinize iyi davranın. 13 Kasım’da Akrep burcundaki yeni ay, yeni gelir akışlarının peşinden gitme veya genel olarak daha fazla para fırsatını getiriyor. Yalnız bastırılmış korkulara veya enerjisel tıkanıklıklara dikkat edin. 22 Kasım geldiğinde, Yay sezonunun özgür ruhlu enerjisi sosyal tarafınızı ortaya çıkarıyor. Bu mutlu ve şanslı hava sayesinde etrafınızdaki insanlarla bağ kurma arzunuz artıyor. 

Yumurta saklarken herkesin yaptığı hata! Sakın böyle saklamayın Yumurta saklarken herkesin yaptığı hata! Sakın böyle saklamayın

Akrep

Güneş, ayın büyük bölümünde geleneksel yöneticiniz Mars’ın yanında ve sizin burcunuzda parlıyor, bu nedenle kasım ayı sizin için heyecan verici yeni başlangıçlarla dolu. Merkür, 10 Kasım’a kadar burcunuzda olduğundan kendinizi çok doğal bir şekilde ifade edebileceksiniz. Ay başlarken güneş, ilişki evinizde Jüpiter’e karşı çıkacak. İletişimi vurgulayan Merkür, kısa bir süre sonra haritanızda Uranüs ile karşı karşıya geleceğinden, bire bir tartışmalara dikkat etmelisiniz. Evrenin size göstermeye çalıştığı her ne varsa, kalbinizi açın ve ona göre plan yapın. 18 Kasım’da Güneş ve Mars, güçlerini birleştirdiğinde, kendinizi yenilenmiş ve harekete geçmeye tamamen hazır hissedeceksiniz. Hedefleriniz ve tutkularınız şekilleniyor ve şimdi bunları gerçekleştirmek için gerekli güce ve dayanıklılığa sahipsiniz. Yay burcunun sezonu 22 Kasım’a geldiğinde, kendinizi finans konularına daha fazla odaklanmış bulacaksınız. 

Yay

Aylık burç yorumları yazımıza Yay ile devam ediyoruz. Kasım ayı, on ikinci evinizde saklanan üç kişisel gezegen sebebiyle burcunuz için yavaş başlıyor. Ancak ayın sonuna doğru hayat büyük ölçüde hızlanacak, bu yüzden fırsatınız varken bol bol dinlenin. Kasım ayının ilk haftasındaki bazı gezegensel çatışmalar, işiniz ve kişisel yaşamınız arasında bir miktar gerilime neden olabilir, bu nedenle kendinize karşı nazik olun. Mesleki hedeflerinizi özel sorumluluklarınızla nasıl uzlaştıracağınız konusunda kafa karışıklığı hissedebilirsiniz. Neyse ki, iletişim gezegeni Merkür 10 Kasım’da burcunuza geçiş yaptığında, gelecek konusunda plan yapma konusunda kendinizi daha net hissedeceksiniz. Burcunuzda Merkür’ün varlığı kesinlikle sosyal ve dışa dönük doğanızı canlandırmaya başlıyor, ancak 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeni Ay sizi biraz tembelleştiriyor. Programınızdaki beklenmedik değişiklikler veya acil sorumluluklar kesinlikle huzurunuzu bozabilir. Bu Yeni Ayı kendinizi tanıyarak geçirin, çünkü 22 Kasım’da Yay burcu sezonu başladığında dolu ve meşgul olacaksınız.

Oğlak

Kasım ayı Oğlak burcu için tamamen arkadaşlık kurmak ile ilgili. Akrep mevsimi önümüzdeki birkaç hafta boyunca grup ve topluluklardan oluşan on birinci evinizi aydınlatırken, Mars da sosyal yaşamınıza hareket katıyor. Yönetici gezegeniniz Satürn, iletişim sektörünüzdeki gerilemesini 4 Kasım’da tamamlıyor. Birkaç gün sonra diplomatik Venüs, kariyerinizin onuncu evine çarparak iş ilişkilerinizi güçlendiriyor ve mesleki başarılarınızı artırıyor. Şimdi doğru insanlarla sohbet etmek ve olumlu bir izlenim bırakmak için harika bir zaman. Konuşmaktan bahsetmişken, 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeni Ay altında beklenmeyeni bekleyin ve açık fikirli olun. Büyük hedeflerinizi destekleyen olumlu yeni dostluklar edinebilirsiniz. 18 Kasım’daki Mars hareketi sırasında, meslektaşlarınız veya sosyal ekibiniz arasında inisiyatif almak ve sizi birbirinize yaklaştıracak bir şeyler planlamak için harika bir zaman.

Kova

Kasım ayı size kariyerinizde büyük gelişmeler, sosyal yaşamınızda birçok aksiyon ve her alanda seviye atlamak için büyük fırsatlar getiriyor. Her bakımdan gelişiyorsunuz, bu yüzden yoğun bir aya hazırlanın. Kasım ayı güneşin, iletişimsel Merkür’ün ve iddialı onuncu evinizde toplanan Mars’ın profesyonel yaşamınızda size ilham vermesi ve bazı kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olmasıyla başlıyor. Satürn, finans sektörünüzdeki gerilemesini 4 Kasım’da tamamladığında, para konusunda kararlar alırken kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Kasım ayının bu ilk haftasında Neptün ile değer odaklı Venüs arasındaki belirsiz karşıtlık muhakeme yeteneğinizi bulanıklaştırabilir. Bu yüzden maddi kararları ayın ilerleyen zamanlarına saklayın. 13 Kasım’da Akrep burcundaki Yeni Ay, kariyer gidişatınızda heyecan verici yeni hırsları tetikleyebilir. Bu nedenle, terslikler yolunuza çıksa bile soğukkanlılığınızı korumaya çalışın.

Balık

Aylık burç yorumları yazımızı Balık burcu ile bitiriyoruz. Kasım burcunuz için eski sınırları ortadan kaldırmanıza ve bakış açınızı genişletmenize yardımcı olacak. Bunların hepsi sizi yeni zirvelere taşımaya yardımcı oluyor. Aşk dolu Venüs, 8 Kasım’a kadar yedinci evinizi şereflendirerek en yakın ilişkilerde uyum ve denge getirecek. Bununla birlikte, Venüs bu hafta belirsiz Neptün’le karşı karşıya gelirken, bir aşıktan veya sevgiliden gelen gerçek olamayacak kadar iyi vaatlere kanmaktan sakınmak isteyeceksiniz. Sert gezegen Satürn de bu hafta burcunuzda geri hareketini tamamlıyor, bu, sorumluluklarınızın farkına varmanıza ve geçmişteki hatalardan öğrendiğiniz dersleri uygulamanıza yardımcı olabilir. 13 Kasım’da Akrep burcundaki yeni ay, sizi daha yüksek hedeflere ulaşmaya ve yeni ilgi alanlarını keşfetmeye itiyor. Ancak bazı beklenmedik gelişmeler, planlarınızı ayrıntılı yapmanızı ve detaylara odaklanmanızı size hatırlatıyor.

Ece Alkan Astrolog

Editör: Saliha Kara