Galaxy Watch 5, günün her saati, geceleri dahil sağlık durumunu kontrol ediyor. Aynı zamanda uyku türünü temsil eden 8 hayvanlı uyku sembolü ile uyku saatini planlıyor, horlamayı tespit ediyor ve uyku evrelerini takip edebiliyor.

Saatin Biyoelektrik Empedans Analizi sensörü, Elektrik Kalp sensörü (ECG) ve Optik Kalp Atış Hızı sensörünün bulunuyor. 

Biyoelektrik Empedans Analizi Sensörü: İskelet ve kas ağırlığına kadar izliyor, kalp atış hızını ve ritmini ölçüyor.

Yapay zekâ ile ücretsiz görselinizi oluşturup sosyal medyada öne çıkmak çok kolay Yapay zekâ ile ücretsiz görselinizi oluşturup sosyal medyada öne çıkmak çok kolay

Elektrik Kalp Sensörü, olağandışı kalp hızlarını tespit ediyor.

Optik Kalp Atış Hızı Sensörü: Tansiyonu takip etmek için kalp atış hızını ve kalp damar sağlığının izlenmesini sağlıyor.

Samsung Galaxy Watch 5 Akıllı Saat, J 1092X960

Samsung Galaxy Watch 5 Akıllı Saat ile telefonun kamerası kontrol edilebilir. Saat kameraya hafifçe dokunarak fotoğraf çekilme imkanı sunar.

Adımları, kalorileri ve hatta rutinleri takip edenakıllı saat 90'dan fazla egzersiz seçeneğini destekliyor.

Öte yandan uzun ömürlü olan pil ve hızlı şarj ile öne çıkan saat kullanıcıya tüm gün eşlik ediyor.

Teknik Özellikleri:

  • Kasa Kalınlığı: 11 mm
  • Ekran Boyutu: 1,4 inç
  • Kasa Genişliği: 46 mm
  • Kasa Yüksekliği46 mm
  • Pil: 284mAh
  • Super AMOLED ekran
  • Ağırlık: 28,7 gram
  • 396 x 396 çözünürlük
  • Bluetooth v5.2
  • Sesli Görüşme
  • GPS

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Samsung Galaxy Watch 5'i bir süre önce satın aldım ve şimdiye kadar genel olarak memnunum. Önceden Ticwatch Pro kullanıyordum ve her iki saatin de avantajları ve dezavantajları olduğunu düşünüyorum."

"Tasarım açısından Samsung Galaxy Watch 5, Ticwatch Pro'ya göre daha şık ve hafif. Bu da onu günlük kullanım için daha rahat hale getiriyor. Ayrıca ekran kalitesi ve parlaklığı açısından Samsung'un daha iyi olduğunu düşünüyorum, bu da güneşli günlerde ekranı okumayı kolaylaştırıyor."

"Watch 5 konusunda gördüğüm 3 olumsuz şey var:
- adım sayar fazla sayıyor olabilir, evden çalışıyorum, çocuk da var evde. ara ara onun ilgileniyorum ondan mıdır bilinmez 5-6k adım gösteriyor baze günlerin sonunda. ayrıca kendimde bikaç kez 10 adım atıp vs bizzat kontrol ettim, tutarsız çalışıyor. belki de telefonla aynı anda sayıyor da olabilir bazen.
- uyku takibini nasıl yapıyor teknik olarak bilmiyorum ama uyanmaları falan saymıyor sanırım. ya da sayması için saati uyandırmak mı gerekiyor bi kere bilmiyorum. ben telefonu sleep moduna alıyorum(saat de alınıyor). belki de o mod içerisindeki saatleri göze alıyordur.
- marketten çok fonksiyonlu bir tema aldım parayla. inanılmaz kastırdı watch u. daha minimal ama yine de işlevi bana yeterli olan başka bir temaya geçmek zorunda kaldım."

"Şarjı çok çabuk bitiyor onun dışında whatsapp ı vs açabiliyor memnunum."

"Mükemmel duruşlu ve şık bir saat. Samsung yine son model kalitesini ortaya koymuş. Apple Watch'dan ikisini de kullanmış biri olarak rahatça söyleyebilirim ki çok daha iyi. Saati tam performans olarak kullanmanız için Samsung marka bir telefon öneririm. Uygulama mağazasında çok yararlı içerikler var. Always on Display modu kapalıyken 2 gün boyunca çok rahat kullanılıyor. Bildirimlerde ve aramalarda gecikme yok. Mikrofonu da gayet güzel, akıllı saat kullanmamış kişiler telefondan konuşuyorsunuz sanabilir. S20 FE ile kullanıyorum."

Editör: Sena ERDOĞAN