A101’e Karavan, Benzinli ATV, Volta Elektrikli Moped, Mikrodalga Fırın, Yazıcı, Çay Makinesi geliyor!! A101’e Karavan, Benzinli ATV, Volta Elektrikli Moped, Mikrodalga Fırın, Yazıcı, Çay Makinesi geliyor!!

A101'de 3,499 TL'den satışa sunulan Kiwi KCC 4322 Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi  1080 ml temiz su ve 850 ml kirli su kapasitesine sahip.

Kanepeler, halılar, kilimler, otomobil içleri ve döşeme temizliği gibi bir çok alanda kullanıma uygun olan koltuk ve halı yıkama makinesi işlevselliği ile kullanıcılarından tam not alıyor.

11 Pa emiş gücü olan makinenin 1,2 m hortum uzunluğu ve 5 m güç kablosu uzunluğu bulunuyor. 

Teknik özellikleri

  • Toz Haznesi: Var
  • Su Haznesi: Var
  • Süpürge Yapısı: Yatay
  • Ürün Rengi: Siyah
  • Kablo Uzunluğu: 5 m
  • Güç (W): 550

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Kiwi Kcc 4322 Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi 2 1280X720

"Ürün sorunsuz şekilde elimize ulaştı çekim gücü fena değil yıkama yaparken bastırmak gerekiyor o yüzden biraz yorucu deterjanını güzel bir şekilde ayarlarsanız sonuç güzel oluyor.Bence verdiğiniz paraya değer bir ürün,herkese tavsiye ederim."

"Bugün koltuğumun üstüne denedim çıkan kirli suya inanamadım çok tereddüt etmiştim iki başlığı olması çok güzel ve kendi kendini temizleme aparatı var."

"Kesinlikle alınması gereken bir ürün çekim gücü gayet başarılı ben çok memnun kaldım sadece su çabuk ve kirli su çabuk doluyo o biraz uğraştıryo ama sorun değil."

"Ürün çok kullanışlı ve çok güzel temizliyor kirli suyu görünce içiniz açılıyor resmen. Sadece biraz kol kuvveti gerektiriyor o da ebatına ve işlevine göre normal. "

Kesinlikle çok tereddüt etmiştim ama iyiki almışım diyorum kesinlikle her evde olması gereken bi alet diye düşünüyorum çok kuşlanışlı ve çook hızlı temizliyor gücü çok güzel harika alın aldırın diyorum." 

Editör: Sena ERDOĞAN