a101.com.tr 'de 9.299 TL'den satışa sunulan Dreame Vacuum Mop D9 Robot Süpürge 3.000 Pa emiş gücü ile ön plana çıkıyor. 5.200 mAh bataryaya sahip olan süpürge, tek şarj ile 250 metrekare alanı temizleyebiliyor.

Lidar sensörü bulunan süpürge 360 derece görüş kapasitesine sahip. Aynı zamanda birçok farklı temizlik modu bulunuyor. Süpürge, Sanal Duvar Özelliği ile sınırlandırılmış alanlar oluşturabiliyor. Odalarda ayrı ayrı ya da belirli alanlarda bölgesel temizlik yapabiliyor.

APP Xiaomi Mi Home uygulaması sayesinde kullanım kolaylığı sunan robot süpürge, 570 ml ebadı ve 270 ml su deposu ile ideal temizlik sunuyor.

Öte yandan robot, süpürme ve paspaslama işlevini aynı anda yapabiliyor. Robot süpürge şarjı bittiği noktada istasyonuna dönüyor ve şarj olduktan sonra kaldığı yerden temizliğe devam ediyor.

Teknik Özellikler

  • Toz haznesi kapasitesi: 570 ml
  • Su haznesi: 270 ml
  • Emiş gücü: 3000 Pa
  • Gürültü: 65dB
  • WiFi bağlantısı: 2.4GHZ  
  • Ses kontrolü: Evet (Alexa)
  • Batarya: 5200 mAh / 14.4V
  • Kullanım süresi: 2,5 saate kadar

Gerçek Kullanıcı Yorumları

Dreame Vacuum Mop D9 Robot Süpürge 2 960X960

"Çok iyi sorunsuz çok hızlı geldi çok memnun kaldım. Süpürdüğünde temizlediği gözle fark ediliyor görselleri de ekledim 5 yıldız az bile."

A101’e Karavan, Benzinli ATV, Volta Elektrikli Moped, Mikrodalga Fırın, Yazıcı, Çay Makinesi geliyor!! A101’e Karavan, Benzinli ATV, Volta Elektrikli Moped, Mikrodalga Fırın, Yazıcı, Çay Makinesi geliyor!!

"Aldığım en güzel ürün olabilir iyiki almışım çok rahat ettim." 

"Kararsız kalıp bir çok ürün inceledim sonucunda bu ürünü aldım. Ve aşırı derecede memnun kaldım. Uygulaması çok kullanışlı, haritalamada hiçbir problem çıkarmıyor, 40 metrekare alanı normal güçte, sadece %20 şarj ile temizliyor harika bir şey."

"10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim... Evde 3 tane küçük çocuk var her gün sil süpür yaptırıyorum canavar gibi...Evim buyuk olmasina rağmen temizlik bittiğinde sarj yari seviyesinde oluyor.. İsim yapmamış bir ürün oldugundan tereddüt edebilirsiniz ama aklinizda hic bir şüphe uyandirmasin gözü kapalı alın derim."

"Toz toplaması muhteşem. Hergün bu kadar toz nasıl çıkar anlamıyorum. Şahane bir ürün, alın, aldırın."

"Çok araştırdım ve iyiki seni seçmişim. Canım benim harikaaa seni nasıl daha önce almamışım. Sensiz geçen günlerimi ben günden saymıyorum." 

Editör: Sena ERDOĞAN