EĞİTİM

2023-2024 Önlisans ve Lisans Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Sonuçları açıklandı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, 2023-2024 Önlisans ve Lisans Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Sonuçlarının açıklandığını duyurarak kazanan öğrencilerin yapması gerekenleri duyurdu.

Abone Ol

EBYÜ internet sitesinden yapılan açıklamada şu uyarılarda bulunuldu:

"Uluslararası ve yurt dışından ön lisans ve lisans 1. ek ilan öğrenci değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara https://obs.ebyu.edu.tr/oibs/foa_app/ adresine giderek başvurularım kısmından ulaşabilirsiniz.

Ön kayıt ve kesin kayıt işlemlerini eksiksiz ve doğru bir sıralamayla gerçekleştirmek için lütfen 2023-24-1. Ek İlan-Kesin Kayıt Kılavuzu-Uluslararası Öğrenci ve Yol Haritasını okuyunuz!

Ön kayıt için Öğrenim Harcının 15-20 Eylül 2023 tarihleri arasında kesin kayıt kılavuzunda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir, Ön kayıt 20 Eylül 2023 öğlen 12:00’ye kadar devam edecektir. Belirtilen süre içerisinde öğrenim ücretini yatırmayan ve dekontlarını applytoebyu@erzincan.edu.tr adresine göndermeyen öğrenciler hakkından feragat etmiş sayılacaktır!

Kesin kayıt için ise kesin kayıt kılavuzunda belirtilen Rehberlik, Danışmanlık ve Oryantasyon hesabına 1.500 TL tutarındaki ücretin yatırılması ve dekontların applytoebyu@erzincan.edu.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir, aksi takdirde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyecektir!

Detaylı bilgi ve sorularınız için International EBYU ve International/How to Apply adresini ziyaret edebilir veya applytoebyu@erzincan.edu.tr adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz." denildi