EBYÜ internet sitesinden yapılan açıklamada şu uyarılarda bulunuldu:

Atış pozuyla gündem olan Yusuf Dikeç sınav sorusu oldu Atış pozuyla gündem olan Yusuf Dikeç sınav sorusu oldu

"Uluslararası ve yurt dışından ön lisans ve lisans 1. ek ilan öğrenci değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Sonuçlara https://obs.ebyu.edu.tr/oibs/foa_app/ adresine giderek başvurularım kısmından ulaşabilirsiniz.

Ön kayıt ve kesin kayıt işlemlerini eksiksiz ve doğru bir sıralamayla gerçekleştirmek için lütfen 2023-24-1. Ek İlan-Kesin Kayıt Kılavuzu-Uluslararası Öğrenci ve Yol Haritasını okuyunuz!

Ön kayıt için Öğrenim Harcının 15-20 Eylül 2023 tarihleri arasında kesin kayıt kılavuzunda belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir, Ön kayıt 20 Eylül 2023 öğlen 12:00’ye kadar devam edecektir. Belirtilen süre içerisinde öğrenim ücretini yatırmayan ve dekontlarını [email protected] adresine göndermeyen öğrenciler hakkından feragat etmiş sayılacaktır!

Kesin kayıt için ise kesin kayıt kılavuzunda belirtilen Rehberlik, Danışmanlık ve Oryantasyon hesabına 1.500 TL tutarındaki ücretin yatırılması ve dekontların [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir, aksi takdirde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyecektir!

Detaylı bilgi ve sorularınız için International EBYU ve International/How to Apply adresini ziyaret edebilir veya [email protected] adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz." denildi

Editör: Saliha Kara