Erzincan’da birçok mahallede kalabalık halde gezen sahipsiz köpekler insanları ürkütmeye devam ediyor.

Ergenekon Mahallesi’nde  yoldan geçenlerin üzerine yürüyen  çok sayıda sahipsiz köpek bölge sakinlerine zorlu anlar yaşatıyor. Evinden çöp atmaya dahi çıkamayan mahalle sakinlerinin çektiği görüntüler çok fazla şikayet olduğu halde bu soruna  neden çözüm bulunmadığı sorusunu yeniden gündeme getirdi.

Sürekli sürü halinde gezen ve birbiriyle kavga eden köpekleri gören bazı vatandaşlar yollarını değiştirmek zorunda kaldıkları için isyan ediyor.

Erzincan’da 2. Kamu Spor Oyunları tamamlandı Erzincan’da 2. Kamu Spor Oyunları tamamlandı

Birçok insan tarafından defalarca şikâyet yağmasına rağmen sokak köpekleri hakkında tatmin edici bir çözümün bugüne kadar bulunamaması  hem mahalle sakinlerini hem de Erzincan halkını oldukça rahatsız ediyor. Dışarıya çıkmak isteyen fakat köpekler yüzünden uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşın Watsap kanalımıza gönderdiği görüntülerde köpeklerin yine oldukça kalabalık olduğu göze çarpıyor.

Özellikle Atatürk Parkı ve çevresinde de oldukça fazla sayıdaki köpeklerin insanların üzerine yürümesi ve sürekli birbirlerine saldırması da zorlu anlara sebep olmakta.

Sokakta güvenli bir şekilde yürümenin imkansızlaştığı  hatta tek başına bahçe kapısından çıkarak çöp atmanın dahi zorlaştığı Erzincan’da halk, bir kez daha yetkililerden köpek sorununa bir an önce çözüm bulmasını talep ediyor.

Editör: Merve Kiraz