Yaz mevsiminde hemen her yerde yere dökülmüş dutları görüyoruz. Bu doğal dutlar ne egzama bırakıyor ne yara. Egzaması olanlar bu yöntemi mutlaka denesin. Egzama, cilt yaraları ve çatlaklarıyla mücadele edenler için doğada saklı bir şifa var. Daha önce bu yöntemi denemeyen pişman oluyor. Yere düşen dutları toplayarak, ellerinize uyguladığınızda cildinizdeki problemlerden kurtulabilirsiniz.

EGZAMA VE CİLT ÇATLAKLARINA DOĞAL YÖNTEM

Cildinizde oluşan yaralar çatlaklar ve egzamadan şikâyetçiyseniz, doğada saf haliyle bulunan şifa kaynağını deneyebilirsiniz. Hemen her yerde karşınıza çıkabilecek yere dökülmüş dutları toplayarak ellerinize sürmek cilt sorunlarınızı ortadan kaldıracak.

CİLDE UYGULAMA ADIMLARI

İşe yere düşen taze dutları toplamakla başlayın. Dutların temiz bir yerden toplanmış olmasına dikkat edin. Topladığınız dutları elinize iyice ovalayarak uygulayın. Dutların içindeki doğal bileşenler bu ovalamayla birlikte dışarı çıkarak cildinizi besleyecek ve iyileşmesine yardımcı olacak.

Kabızlık problemi yaşayanlar dikkat! Klozet kullanmak ne kadar doğru? Kabızlık problemi yaşayanlar dikkat! Klozet kullanmak ne kadar doğru?

Dutları ellerinize sürdükten sonra 15-20 dakika bekletin. Bu süre zarfında dutlar cildinizde iyileştirici etkisini gösterecek. Bekleme süresi dolduktan sonra ellerinizi ılık su ile durulayın.

Editör: Yasemin Dülgeroglu