Yemek takımlarının altına yerleştirilen Fransızcada tabak altı anlamına gelen supla; ymek masalarında şık ve zarif görsellik sunan bir dekoratif aksesuar olarak tanımlanabilir.

Supla; plastik, metal, cam, keçe, ahşap, hasır gibi ana malzemelerden üretilebiliyor. Yemek takımlarına göre terch ediliyor aynı zamanda masanın daha hijyenik olmasını sağlyıor.

Supla Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çeşitli supla ölçüleri bulunuyor. Kişinin yemek takımına ve masa boyutuna göre supla tercihini yapması gerekiyor. Suplanın genişliğinin tabak çaplarından daha fazla olması önem arz ediyor. Büyük suplalar kullanım kolaylığı sağlıyor. Böylece yiyecekler masa örtüsü yerine supla üzerine düşüyor ve temizik açasından da kolaylık sağlanıyor.

Supla şekilleri ve tasarımları farklılık gösterir; Tabaklarınız kare ve modern tasarımlara sahipse aynı şekilde uyumlu suplalar ile davetkar bir masa hazırlayabilirsiniz. 

Supla Temizliği Nasıl Yapılır?

Plastik ya da cam gibi materyalden üretilen supla çeşitleri yıkanabilir. Ancak üzerinde baskı ya da sim gibi detaylar bulunan modellerin makinede yıkanması önerilmez. Elde ve düşük ısıda lıkanması önerilir. Ahşap gibi sudan uzak tutulmasıgereken materyaller nemli bir bez yardımıyla silinebilir. 

Supla Önerileri

Karaca Home 50.Yıl 6'lı Yuvarlak Amerikan Servisi Siyah Gold

Karaca Home 50.Yıl 6'lı Yuvarlak Amerikan Servisi Siyah Gold

Emsan Blume Supla 33 cm Platin

Emsan Blume Supla 33 cm Platin

Coraline Amerikan Servis - Mavi

 Coraline Amerikan Servis

Supla Nakışlı Lisa Keten Efektli 

6'lı Supla Nakışlı Lisa Keten Efektli - Siyah

Handicraft Servis Tabak Altlığı - 6 Adet Supla Bej

BAYBURT - Kop Tüneli inşaatında meydana gelen kısmi göçükte 1 işçi öldü BAYBURT - Kop Tüneli inşaatında meydana gelen kısmi göçükte 1 işçi öldü

Emilie Amerikan Servis

 Emilie Amerikan Servis

Alus - Servis Hasırı Yuvarlak 30 cm

Alus - Servis Hasırı Yuvarlak 30 cm - (1)

6 Adet Plastik Supla Tabak Altlığı Amerikan Servis

6 Adet Plastik Supla Tabak Altlığı Amerikan Servis 38cm - PİNKEV

Editör: Sena ERDOĞAN