YAŞAM

Watsons'ın Kore Bakım Ürünleri! Bu listeye bayılacaksınız!

Cilt bakımında çığır açan bu Kore ürünlerine bayılacaksınız.

Abone Ol

Kullananların stok yaptığı, cilt bakımında ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz Watsons'ın Kore Bakım Ürünlerini sizler için derledik...

Frudia Pomegranate Nemlendirici Dudak Balmı: Bu balkm hem bakım yapıyor, hem dolgunlaştıryor.

Banila.Co Clean It Zero Original Cleansing Balm Yağ Bazlı Temizleyici: Bu temizleyici renklendirici, paraben, sülfat, ftalat, madeni yağ ve alkol içermiyor.

Pure Beauty Brighten Up Luminous Cream Aydınlatıcı Nemlendirici Krem: Cildi aydınlatan özel formülü olan krem günlük kullanım için uygun.

Snp Prep Peptaroic Nemlendirici Krem: Cildi derinlemesine nemlendiren Hyaluronik Asit içeriğiyle bu krem cildi dış etkenlerden koruyor. Cildin yağ ve nem dengesini korumak için Peptaroic nemlendirici krem ideal.

Scinic Sparkling Pore Tonik: Köpüklü su içeren tonik, sebum ve ölü deriyi temizleyerek yenilenmiş hissettiriyor.

Imew Moist Göz Altı Nemlendiricisi: Düzensiz cilt tonunu eşitleyerek cildinizin canlı ve parlak olmasını sağlıyor.

Pure Beauty So Smooth Pudding Kremi:  Kuru ciltliler için alınması gereken ürünlerden olan krem cildin daha sağlıklı görünmesini sağlıyor. 

BB Krem Spf50 Pa+++: Kremsi yapıdaki BB kremin yüksek kapatıcılığı var. Tüm gün kalıcı krem cildi hem güneşin zararlı etkilerinden hem de mavi ışığın zararlarından koruyor. 

Frudia Air Snowy Dengeleyici Maske: 2 adet gelen maske cilt tonunu eşitlemek için ideal ürünlerden.

Frudia Air Watery 3 Katlı Nemlendirme Etkili Maske: 2 tane gelen maske 3 katlı nemlendirme etkisiyle cildi neme doyuruyor.

Frudia My Orchard Aloe Vera Real Soothing Vücut Losyonu: Cildi neme doyuran losyon cilt için bariyer oluyor. Hassas ve tahriş olmuş cildi canlandırarak ihtiyacı olan nemi kazandıran losyon el, yüz ve vücut için kullanılabiliyor. 

Dewytree Strawberry Honey Jam Peel Off Nose Pack:Hem siyah noktalar hem de gözeneklere iyi gelen ürün cildin yağ dengesini de koruyor.

Watsons Nolja Yüz Maskesi: Olağanüstü nemlendirici özelliği ile cildi 7 gün 24 saat nemli tutuyor.

Frudia My Orchard Raspberry Wine El Kremi: Uzun süre kalıcı nem sağlama özelliği bulunan el kreminin yüksek besinli yapısı var. 

Collagen By Watsons White Regeneration Gece Kremi: Gençleştirici etkisiyle işe yarayan krem derin nemlendirici etkiye sahip.