Soğuk havalar yavaş yavaş yurdumuzu terk etmeye başladı. Ülkenin büyük bir kısmı yarın yağışsuz, sakin bir gün geçirecek. Yurt genelinde yarın havanın nasıl olacağını sizler için derledik. Peki, İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa'da yarın hava nasıl olacak? İşte, 23 Şubat 2024 Cuma yarın Türkiye geneli hava durumu...

TÜRİYE GENELİNDE YARIN HAVA NASIL OLACAK?

Instagram’a 18 yaş altı sınırı getirildi: Hangi önlemler yer alıyor? Gerçekten işe yarar mı Instagram’a 18 yaş altı sınırı getirildi: Hangi önlemler yer alıyor? Gerçekten işe yarar mı

Meteoroloji'nin 23 Şubat Cuma gününe ilişkin yayımladığı hava durumu raporuna göre; yarın ülkenin doğusunda yağış hakim olurken; diğer bölgeler daha sakin bir gün geçirecek. Yurdun en soğuk ili ise kar yağışı beklenen ve sıcaklığın -3'e kadar düşeceği Ardahan olacak. Öte yandan Adana bulutlu 21 derece ile en sıcak ilimiz olacak.

23 ŞUBAT CUMA İSTANBUL, ANKARA, İZMİR'DE HAVA NASIL?

İstanbul'da yarın hava yağışsız parçalı bulutlu olacak. Megakent'te hava sıcaklığının, en yüksek 13 derece; en düşük ise 6 derece olması bekleniyor.

Ankara'da ise hava puslu olacak. Başkent'te güneş kendisini pek göstermeyecek ve hava sıcaklığı yarın 13 dereceye kadar çıkacak.

İzmir ise yarın diğer büyükşehirlerin aksine yağmurlu olacak. Kent genelinde gün içerisinde sıcaklığın 18 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

Editör: Saliha Kara