İsrail’in Gazze’deki canice saldırıları karşısında İsrail ve destekçisi ABD menşeili olan Mastercard ve Visa kartlarından Yerli kartımız  Troy’a yoğun bir geçiş yaşanmaya devam ediyor.

Troy Kart’a geçiş yaparak hem ülkemizi şahlandırabilir hem de boykotunuzu yapabilirsiniz

Peki yerli ödeme yöntemimizin diğer kartlara göre farkları neler olabilir?

Aslında Mastercard ve Visa’da indirim ve beraberindeki sadakat programlarının varlığı hala bu kartlarda ısrarla devam eden bir kitleyi var etmeye devam ediyor. Fakat bu düşüncesinin aksine Troy’da bütün dünyadaki sistemle aynı hizmeti vermekte. Aynı zamanda ödemeler için platform sağlamasının yanında sektörel verimliliği arttırdığı ise bir gerçek.

Kartımı Troy’a taşırsam ödemelerimde ve aldığım hizmetlerde değişim olacak mı?

Hiçbir şey kaybetmeden aynı ödeme ve hizmet standart’ına sahip olacağınız yerli bir kart hem ülkenize hem de boykot sürecine katkı sağlamakta.

Nerede Kullanılır?

TROY kartlarınız ile Türkiye’deki tüm ATM ve POS’lardan işlem yapabilir, internet ve mobil alışverişlerinizde güvenle kartınızı kullanabilirsiniz.
Ayrıca TROY kartın arka yüzünde yer alan uluslararası kart şemalarına ait logoların geçerli olduğu yerlerde kullanabilirsiniz.

TROY Kredi Kartı Sunan o Üyeler;

Kartlar 1 1280X609

Kartlar 2 1280X400

TROY Banka Kartı Sunan Üyeler;

Kartlarrr1 1280X490

Malatya'da 5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi düzenlendi Malatya'da 5. Uluslararası Turgut Özal Ekonomi ve Siyaset Kongresi düzenlendi

Kartlarrrr 2 1280X609

Ön Ödemeli Kart Sunan Üyeler;

Kartlar 3 1280X493

Editör: Merve Kiraz