YAŞOK Aktüel indirim katoloğunda yer alan ve 2 bin 500 stoğu bulunan Sinbo SCO 5060 AirFryer dikkat çekiyor. İndirimli fiyatıyla satışa sunulan AirFryer’ın özellikleri ve kullanıcı yorumları ise merak konusu…

İç aydınlatması bulunan Sinbo SCO 5060 AirFryer’ın aynı zamanda aşırı ısınma koruması da bulunuyor.

Çıkarılabilir hazneli olan AirFryer, 12 lt hazne kapasitesi, hızlı hava karışımı sirkülasyon sistemi ve 1600 W gücü ile dikkat çekiyor.

Bunların yanı sıra AirFryer’da LED ekran ve 12 ön ayar menüsü yer alıyor.

65 derece ila 230 derece arasında ayarlanabilir sıcaklık kontrolü sağlayan AirFryer 1-90 dakika zamanlayıcı aralığı ve otomatik kapanma kolaylığı sunuyor.

Ölüm anı nasıl gerçekleşir? Kafir ve müminler ölürken nelerle karşılaşacak? Ölüm anı nasıl gerçekleşir? Kafir ve müminler ölürken nelerle karşılaşacak?

Yağsız pişirme ile yemek yapmayı sağlayan Sinbo AirFryer tavuk çevirme çatalı, silindir sepet ile gıdaları otomatik çevirebilme damlama sepeti, tel sepet raf, raf taşıma kolu ile birlikte geliyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

“Ürün kaliteli ve güzel duruyor.”

“Ürün güzel ama kargoda mı oldu bilmiyorum ama bir iki yerinde çökme var.”

“Ürün çok çabuk kargolandı ve 1 günde elime ulaştı, ancak gösterge paneli tırnağı kırık geldi, ürünü paketten çıkardım, ilk olarak tabi çalışıyormu diye denemek istedim, üzerine çizilmesi karşı bantlanan folyeyi çıkarırken, kapak yerinden oynadığını fark ettim, ön kapağı açtım panel kapağı yerinden çıktı, baktım tırnakları kırık, hemen iade oluşturdum.”

Editör: Mücahit Özdemir