Rüyada görülen her sembolün bize ne anlattığı, ilahi veya psikolojik bir mesaj olabilir. Aynı zamanda şeytani rüyaların varlığını da gözden kaçırmamak gerekir. ilahi bir mesaj olarak verilen rüyalara göre yüksekten düşmek genel manada şu tabirlerle açıklanıyor;

Rüyada yüksekten düşmek, düşülen yer ile düştüğün yerin konumu, yüksekliği ve şekline göre iyi yada kötü anlama gelebilmektedir. Yüksek bir yerden harabeye, ıssız bir ortama düşmek iyi bir halden kötü bir hale geçmeye işarettir. Yeşillik, sulak ve güzel bir yere düşmek sıkıntılı bir halden iyi bir hale geçmeye işaret eder. Rüyada düşmek, zengin için onun cimriliğine yorulur. Rüyada dam, balkon yahut çatı gibi yerlerden yüksekten düşmek; bir yeri incinir yahut kırılırsa kendine, dostuna yahut malına gelecek zarara yorumlanır. Bazen düşmek yönetim tarafından hoşlanmadığı bir durumla karşı karşıya bırakılmaya delalet eder.

Rüyada Yüksekten düşerek yere çakılmak

Rüyada yüksek bir yerdeyken çok hızlı bir şekilde yere çakılan kişi eğer yüksek bir makamdaysa, rüyasında gördüğü hızla o makamı ve değerini kaybeder. Böyle bir rüya, gören kişinin elindekini kaybetmesine, hızla gözden düşmesine, beklemediği insanlardan göreceği hıyanete de işaret etmektedir.
Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek, keskin değişikliklere yorumlanır. Rüyada yüksek bir yerden terkedilmiş bir ev, yıkıntı ya da boş bir araziye düştüğünü gören kişi, eşinden ayrılır. Rüyasında düştüğünü görürken uyanan ayrılığın eşiğinden döner.

Rüyada alçak gibi göründüğü halde düşerken yüksek gibi görünen bir yer, beklenmedik zamanda çıkacak bir sağlık sorununa delalettir.

Kokular ve anılar: Kokular neden eski anıları canlandırır Kokular ve anılar: Kokular neden eski anıları canlandırır

Rüyada yüksekten düşmek ilahi bir mesaj mı?

Rüyada yüksekten düşmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, bolluk içine olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, delalet eder.

Editör: Merve Kiraz