YAŞAM

Rüyada ölüyle konuşmak

Gördüğünüz rüya hayır mı şer mi?

Abone Ol

Sıkça görülen rüyalardan  olan Ölü görmek, ölüyle konuşmak, ölüye sarılmak farklı anlamlar içeren rüya içerikleridir. rüyalar ve beraberindeki sembollerin bir araya gelmesi size neyin mesajını veriyor olabilir? Genel manada yapılan tabirler tabirler şöyle;

Rüyada ölmüş biriyle konuşmak ömrünüzün uzun olacağına yorumlanır. Bazı tabircilere göre rüyada ölmüş biriyle konuştuğunu görmek insanlar arasındaki anlaşmazlığa yorulur. Fakat bu anlaşmazlığın sulh ile neticeleneceğine işaretle delalet edilmektedir.

Rüyada ölü ile konuşmak uzun ömürdür. Ölüden bir şey almak rızıktır. ölü ile konuştuğunu gören kimse ile halk arasmda, anlaşmazlık çıkar, ancak sulh üe neticelenir.Bir kimsenin rüyasında ölülerle oturup konuştuğunu görmesi; o kimsenin uzak bir yolculuğa çıkacağına yorulur.

Rüyada Ölüyle Konuştuğunu Görmek

Rüyada ölüyle konuştuğunu görmek, rüya sahibinin yaşadığı kötü günlerin biteceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine alamet eder. Rüyayı gören kişinin dileklerinin kabul olacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet edilir.

Rüyada Ölüyü Diri Görmek

Rüyada ölüyü diri görmek, rüyayı gören kişinin çok sevdiği ve uzun zamandır görmediği için çok özlediği bir kişiye kavuşacağına işaret eder. Rüya sahibi bu kişi ile doyasıya hasret giderecek ve çok mutlu olacak demektir.
Rüyada Ölüyle Telefonda Konuşmak
Rüyada ölüyle telefonda konuşmak, hayır ve iyilik bulmaya işaret eder. Rüyayı gören kişinin işinin gücünün rast gideceği, plan ve projelerinin kendisine olumlu ve güzel sonuçlar getireceği anlamına gelir. Başarıya giden yolda muvaffak olmaya yorulur.

Rüyada Ölüyle Kucaklaşmak

Rüyada ölüyle kucaklaşmak, sağlıklı olmaya ve keyif içinde bir yaşam sürmeye delalet eder. Rüyayı gören kişinin hayatından yana istediği huzuru yakalayacağı, ağız tadının yerine geleceği, sakin, huzurlu ve mutlu bir hayatı olacağı şeklinde kabul edilir.

Rüyada Ölü Görmek

Rüyada ölü görmek, rüya sahibi için müjde ve sevinç olarak yorumlanır. Rüyayı gören kişinin çok heyecanlanacağı bir olay yaşayacağı ve ayrı kaldığı bir kişi ile bir araya gelerek onunla sımsıkı sarılacağı ve doyasıya vakit geçireceği ile tabir edilir.

Rüyada Ölmüş Birine Sarılmak Ve Öpmek

Rüyada ölen bir kişiye sarılmak ve öpmek bir şeye uzun zamandır duyulan özlemi ifade eder. Bazı rüya tabircilerine göre ölmüş birine sarılmak rüyayı gören kişinin hayatında çok güzel günler ve güzel şeyler yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyayı gören kişilerin genelde uzun ayrılıklara mecbur kaldıklarına ve büyük özlem yaşadıklarına delalet eder.

Ölmüş Bir Kimseyi Gülerken Görmek

Rüyasında gördüğü ölünün sürekli güldüğünü görmek o insanın Allah katında mertebesinin yüksek olduğuna delalet eder. Aynı zamanda öbür dünyada huzurunun olduğuna ve güzel günler getirdiğini ifade eder. Bir başka tabire göre ölen kişiyi gülerken görmek ya da konuştuğunu görmek o kişinin dua istediğine ve mezarına dualar okumak gerektiği şeklinde yorumlanır.

Rüyanızın anlamı mesaj içerdiği gibi psikolojikte olabilir. Bu manada normal hayattaki yaşantınızı ve ruhsal halinizide mana ararken hesaba katmanızda yarar var.