Hakkari'de "Eğitimi Geliştirme ve Takip" projesiyle akademik başarının artırılması hedefleniyor Hakkari'de "Eğitimi Geliştirme ve Takip" projesiyle akademik başarının artırılması hedefleniyor

Rüyaların anlamları olumlu ve olumsuz olarak ikiye ayrılır. Rüyalarda verilen mesajın olumlu veya olumsuz olduğu rüyanın görüldüğü sırada ve uyandıktan sonraki hislerle de anlaşılabilir. İyi bir his bırakan rüya her zaman olumlu olarak nitelendirilir. Eğer uyandığınızda korkmuş ve kötü, tedirgin bir haldeyseniz olumsuz içerikte bir mesaja maruz kaldınız demektir. 

Rüyalar konusunda verilen her tabir kişilere ve rüyanın ne şartlarda, hangi sembollerle görüldüğüne göre de değişim göstermektedir. Bu demektir ki her bir benzer rüya ve sembol herkez de aynı manayı  taşımaz. Verilen tabirler sembollerin ve rüyada görülen konuların genel manalarını içerir. İşte misafir olmayla ilgili genel manada verilen yorumlar;

Rüyada misafirliğe gitmek, rüya sahibinin yeni sosyal çevreler edineceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir. Tanıdık biriyle gidildiyse yardım alınacağı, yabancı biriyle gidildiyse yeni iş fırsatları ve maddi rahatlama olacağına delalet eder. Ayrıca, rüya sahibinin yakın dönemde iş hayatında başarılı adımlar atacağına, helal yoldan paralar kazanacağına da işaret eder.

Rüyada Misafirliğe Gittiğini Görmek

Rüyada misafirliğe gitmek ile aynı anlama gelmektedir. Rüyayı gören kişinin, iş hayatındaki sıkıntıları en kısa zamanda üzerinden atacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına ve aile hayatında çok güzel haberler alarak bir erkek çocuk sahibi olacağına delalet eder.
Rüyada tanıdık birine misafirliğe gitmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kendi işine sahip olacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada misafirliğe gitmek diyadinnet görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, o kimseler nedeni ile büyük, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, delalet eder.

Ayrıca unutmayınız ki rüyaların gelecek ve geçmişe dair bir mesaj taşıması ancak ilahi bir rüyanın söz konusu olduğu durumlarda mümkündür. Görülen rüyalar şeytani veya psikolojik bir içerikte değilse o rüya ilahi bir rüyadır ve size yaradandan bir mesaj niteliği taşır. Rüyanızın manasını araştırırken bu verdiğimiz bilgileri dikkate almanızda yarar var.
 

Editör: Merve Kiraz