YAŞAM

Rüyada kına yakmak

Rüyada kına yakmak neyin habercisi?

Abone Ol

Rüyada kına görmenin  anlamı kınayla ne yaptığınıza göre farklılık gösterir. Ele, ayağa, kendisine veya başkasına kına yakmak çeşitli farklı manalar içerir. Aşağıda kına ile ilgili tabirler verilmiştir.

Rüyada kına yakmak görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, tabir olur.

Ayrıca rüyada kına yakmak görmek mutluluğunun her geçen gün artacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yorumlanır.

•    düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir edilir.
•    kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine delalet eder.
•    sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet eder.
•    kolaylığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada Saça Kına Yakmak

Rüya sahibinin hayatında meydana gelecek olan güzel ve kendisi için hayırlı olaylar olarak değerlendirilir. Büyük mutluluk olarak ifade edilir.

Rüyada Erkeğe Kına Yakmak

Rüya sahibinin yapacağı işte büyük başarılar elde edeceği dolayısıyla ileride adı herkesçe bilinen bir kişi olacağı şeklinde tabir edilir. Fakat bazı rüya tabirleri bunun tam tersini söyler yani rüya sahibinin ayıplanacağı bir iş yapması olarak değerlendirirler.

Rüyada Ele Kına Yakmak

Rüyasında eline kına yaktığını gören kişi lüksüne ve güzelliğine düşkündür, gösterişli olup tüm gözlerin kendi üzerinde olmasından büyük gurur duyar ve kibirlenir.

Rüyada Ayaklarına Kına Yakmak

Büyük bir mal varlığının ve servetin üzerine konmak anlamına gelir. Rüya sahibine bir miras kalabilir ya da ortak bir maldan kendi payına büyük bir hisse düşebilir.

Rüyada Birine Kına Yakmak

Hayır yapmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayır için bir iş yapmasına ve bunu zekât saymasına yorulur. Rüya sahibi kına yaktığı kişiye yardım edecektir diye tabir edilir.

Rüyadan ilk uyandığınız anda psikolojik olarak kendinizi nasıl hissettiğiniz ise yine rüyanın olumlu veya olumsuz bir rüya olup olmadığı  hakkında fikir vermektedir.