İlahi, şeytani veya psikolojik olarak 3 türde gördüğünüz  her rüya bir haber niteliği taşır. İlahi olanlar ikaz veya iyi kötü bir uyarıcı niteliği taşırken, şeytani rüyalar iyi korunmanız gerektiğini, psikolojik olanlar ise bilinç altınızı keşfetmeniz noktasında sizlere bilgi verir. Gördüğünüz baskın semboller ve beraberindeki her içerik farklı manalara sizi taşır.

Rüyada çıban görmek ise çıbanı nasıl gördüğünüze ve hangi sembollerle beraber gördüğünüze göre farklı anlamlar taşır.

Vücudun görülen yerindeki çıban insana gelecek geçici sıkıntıya, elbise altında kalan çıban ev içinde meydana gelecek ufak tatsızlığa, Çıbanın kaşınması sevince, iyi olduğunu görmeke müjdeye delalet eder.
Rüyasında vücudunda çıban çıktığını gören kimse toplu para alır. Çıbanın büyüklüğüne göre önem kazanı. Çıban rüyaları daima paradır. Rüyada parmak çibani, söz çalmaya, ilim aktarmaya, haset, kin ve düsmanliga, kan ile koca arasini ayirmaya isarettir.

Rüyada her hangi bir yerinizde bir tarafindan çiktigini görmek, eger çiban henüz bas vermemis ve agrili ise, önemli olmayan bir üzüntüye ugrayacaginiza, eger delinmis içinden kan ve cerahat akiyorsa, dertlerinizden ve sikintilarinizdan kurtulacaginiza delalet eder.

Rüyada Çıban Patlaması

Rüyada çıban patlaması çok hayırlıdır, rüya sahibinin dertlerinin, sıkıntılarının ve hastalıklarının biteceğine, hayatının olumlu yönde değişeceğine tabir edilir. Rüyayı gören kişinin hayatında pek çok olumlu yenilik ve değişiklik yaşanacak demektir.

Rüyada Çıban Çıktığını Görmek

Rüyada çıban çıktını görmek, çok hayırlı ve güzeldir. Bol kazanç elde etmeye işaret eder. Rüya sahibinin maldan ve gelirden yana şansının ve kısmetinin açılacağına daha fazla varlık sahibi olacağına, düşündüğünden daha fazlasını kazanacağına delalet eder.

23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri 23 Eylül-22 Ekim: Terazi burcunun özellikleri

Rüyada Çıban Sıkmak

Rüyada çıban sıktığını gören kişinin hayatında mutluluk olur diye yorumlanır. Rüya sahibi kötü günlerini geride bırakacak, sevinçli haberler alacak, hayallerine ve arzularına kavuşacak demektir. Şans olarak tabir edilir ve kişinin tüm korkularından, endişelerinden kurtulacağına yorulur.
Rüyada kişinin vücudunda bulunan bir yaradan cerahat aktığını görmek, ele geçecek mala veya paraya delalet eder.

Rüyanızda gördüğünüz en baskın semboller size mana bakımından anahtar olacaktır. Bu sebeple rüyanın içeriğini daha net hatırlamaya çalışmanız manaları araştırma ve sağlıklı fikirler elde etme noktasında çok değerli.

Editör: Merve Kiraz