A101’e Şarjlı Dik Süpürge, Tost Makinası, Filtre Kahve Makinası, Omix 128 GB Cep Telefonu, Yazıcı, Ütü, Baskül Geliyor.. A101’e Şarjlı Dik Süpürge, Tost Makinası, Filtre Kahve Makinası, Omix 128 GB Cep Telefonu, Yazıcı, Ütü, Baskül Geliyor..

Maddi ve manevi anlamda mutluluklara yorulan rüyada altın görmek, zenginlik, hayırlı evlat ve iş hayatında başarı elde etme gibi olumlu şekilde tabir edilir. Rüyada altın görmek diyanet tabiri ile kazancın artması olarak yorumlanır.

Rüyada altın görmek; kişinin maddi olarak zengin olacağına delalet eder. Bir kimsenin rüyasında altın görmesi istenilen şeylerin gerçekleşeceğine yorumlanır. Rüyada altın çevreden maddi manevi yardım ve iyilik görüleceği bir döneme girileceğinin işaretidir. Rüyada sağ elinin altın olduğunu görmek, kazançtır. Altın, devletten gelecek kazancı ve borçların biteceğini gösterir. Nablusî demiştir ki: altın, hane halkının sevinç duyacağı bir habere delalet eder, demiştir. Bu nedenle rüyada altın görmek rüyayı gören kişi için, borçtan kurtulacağına, gam ve kederin biteceğine işarettir. Bazı kere de çeyrek altın görmek, rüyayı gören kişinin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerde yardımcıya delalet eder. Rüyada çeyrek altın görmenin anlamı, ferahlık ve sefa veren hayra, kişinin mutlu olacağı gelişmelere delalet eder. Bazı kere de rüyada görülen çeyrek altınlar ilim öğrenmeye, imana, kişinin hidayete ereceği demektir. Herkes iyice bilir ki altın dünya ziynetidir, dünya ise müminler için meşakkat mahallidir.

Rüyada altın para görmek

Altın para görmek dedikodu şeklinde de yorumlanır. Rüyada altınla karışık gümüş para görmek,duanın kabul edilmesine, ihtiyaçların görülmesine ve hastalıktan şifaya delalet eder.

Rüyada sikke altın görmek

Kişinin rüyada sikkeli altın görmesi, ihlas, din ve ilme delâlet eder. Sikkeli altın, güzel çocuğa da alâmettir. Rüyada bir takım sikkeli altınlar görmek, defnedilmiş mala, hikmet, velayet ve şahitliğe delâlet eder.

Rüyada altının olduğunu görmek

Bir kimsenin rüyada beş tane altını olduğunu görmesi, beş vakit namaza delâlet eder. Bazı kere de rüyada görülen altınlar ilme, imana, hidayete ve sultanın hizmetinde bulunmaya delâlet eder.

Rüyada altın takıldığını görmek

Rüyada birin kendisine altın takması, zulümden halas olmaya ve varlık içinde yaşamaya işarettir.
Rüyada altın takıldığını görmek, kendisine emanet edilen şeyden fayda görmeye ve bundan kazanç sağlamaya şarettir.

Rüyada altın bilezik takmak ve görmek ne demek?

Rüyayı gören kişi bir kadın ise ve kadının altın bilezik takıyor ise gelecek olan mirasın habercisi şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişi en kısa zamanda büyük bir mirasa sahip olur.
Rüyada görülen altın bilezik rüyayı gören kadın ve erkeğe göre değişim göstermektedir. Bekâr kadın rüyasında altın bilezik görürse yakın zamanda evlilik akdi gerçekleştireceği şeklinde yorumlanır. Bekâr bir erkek içinse; yokluk ve sıkıntı çekip dara düşeceğine, keder ve üzüntü şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada altın bulmak ne demek?

Rüyasında altın bulduğunu görmek rüyayı gören kişi için hayra değil şerre yorumlanmaktadır. Pek hayra yorumlanmayan rüyada altın bulmak genelde büyük sıkıntıya girmeye delalet eder. 

Rüyada altın bulmak ne demektir?

Rüya içinde altın bulmak; iyi anlamlar taşımaz. Sıkıntıya düşme, ağırlık altına girme, daralmaya, problemlerden kurtulmanın yolunu bulamamaya, ne yapılacağının bilinmemesine, sahip olanların kaybedilmesine delalet eder. Problemlerin, rüya sahibini oldukça fazla zorlayacağı ve bu problemlerden kurtulmadığı sürece huzuru bulmasının mümkün hale gelmeyeceği manasına gelir. Rüya içerisinde altın bulmak, rüyayı gören kişinin yaşadıkları sebep ile karamsar olunacağına rivayettir.

Editör: Merve Kiraz