KÜLTÜR-SANAT

Romantik komedi severlere 5 film önerimiz var

Hafta sonu izleyeceğiniz tatlı mı tatlı birbirinden romantik, sizi gülümsetecek 5 film tavsiyemiz sizlerle

Abone Ol

Mısırlarınızı hazır ederek film önerilerimize bir şans verin. Pişman olmayacaksınız. işte yüzünüzde gülümseme bırakacak en tatlı romantik komedi önerilerimiz;

Sil Baştan Film Konusu

Jim Carrey-Kate Winslet başrollerini oynadıkları filmde, Joel Barish (Jim Carrey)'in eski sevgilisi Clementine (Kate Winslet) yaşadıkları iki yıllık ilişkiye dair tüm anılarını gizemli tıbbi bir müdahale ile kafasından sildirir. Bunu öğrenen Joel çok üzülür ve aynı prosedürü kendi üzerinde uygulatmaya karar verir. Bütün anılarını sildirmek için derin uykuya yattığında, gözlerinin önünden Clementine ile yaşadığı günler geçer. Joel aslında Clementine'i unutmak istemediğini anlar ve müdahaleyi durdurmak için çabalar.


 

Hırçın Sevgilim Film Konusu

Tae-hyun Cha-Jun Ji-hyun'un başrollerini oynadığı filmde, Hırçın Sevgilim, 2001 yapımı Güney Kore filmi. Kolej öğrencisi Kyun-woo(Tae-hyun Cha)bir akşam eve dönüşünde metroda çok güzel ama bir o kadar da sarhoş bir kıza(Ji-hyun Jun) rastlar. Kız metro hattının kenarında ayakta zor durmaktadır ve Kyun-woo onu trenin önüne düşmekten kurtarır. Bindikleri trende kız baygın düşmeden önce en son Kyun-woo'a laf attığı için yolcular onun kız arkadaşı olduğunu düşünürler. Yolcuların suçlayıcı bakışları üzerine Kyun-woo kızın sorumluluğunu almak ve onu bir motele kadar taşımak zorunda kalır.   2008 yılında My Sassy Girl adıyla yeniden çevrilmiştir.

 

Teklif Film Konusu

Sandra Bullock-Ryan Reynolds'ın başrollerini paylaştığı filmde, Bir kitap editörü, ülkede kalabilmek için erkek asistanıyla evlenmek zorundadır. Yeni çift, çocuğun ailesi ile tanışmak üzere Alaska'ya yolculuk yaptıklarında, sürpriz bir düğünle karşılaşırlar ancak peşlerindeki göçmenlik bürosu yetkililerini başlarından savmak için bu plâna sonuna kadar bağlı kalmak zorundadırlar.
 

Ödül Peşinde Film Konusu

Jennifer Aniston-Gerard Butler'ın başrolü paylaştığı filmde, Talihsiz bir ödül avcısı olan Milo Boyd (Gerard Butler), hayalini kurduğu işe, muhabir olan kanun kaçağı eski eşi Nicole Hurly (Jennifer Aniston) ‘ nin izini sürmekle görevlendirilince kavuşur. İlerideki her şeyin külfetsiz bir ödeme günü olduğunu düşünür, ama Nicole onu atlattığında böylece katil maskesi üzerine çok uğraşabildiğini gösterir, Milo kendisi ve Nicole ile arasında hiçbir şeyin hiçbir zaman basit gitmediğini görür. Eskiler devamlı bir şekilde birbirlerine karşı üstün gelirler ta ki kendilerini kendileri için iş üzerinde bulana kadar. Aşka, onura ve itaate olan sözlerinin güçlü olduğunu düşündüler ama canlı kalmak daha fazla zor olacaktır. Andy Tennant (Hitch, Sweet Home Alabama) filmi yönetiyor.

Keşke 30 Olsam Film Konusu

Jennifer Garner- Mark Ruffalo’nun başrollerinde oynadığı filmde, Jenna, henüz 13 yaşında aşık bir kızdır. Aşık olduğu kişi ile doğum gününde utanç verici bir an yaşar ve dilek tozunu üfleyerek 30 yaşında olmayı diler. 30 yaşında olmak Jenna’nın istediğini karşılayabilecek miydi?