YAŞAM

O da sizden hoşlanıyor mu? Meşhur sorunuza en net cevabı veriyoruz?

Birinden hoşlanıyorsunuz ama o da sizden hoşlanıyor mu anlayamıyorsanız size cevabı bulmanızda yardımcı olmaya geldik

Abone Ol

Her şeyin zıttı olduğu ve zıt olan her şeyin birbirini çektiği sıkça tartışılan bir konu olmuştur.
Kadın ve erkek, ikisi de birbirine muhtaç olarak yaratılan karşı cins olarak tabir edilmekte. Fakat bazı durumlarda bu ilgi karşılıksız da kalabiliyor. İşte bu noktada gelsin Müslüm Babalar, Ferdi amcalar, seviyor, sevmiyorlar. 
 

Ah ah neler çekti bu papatya falları!

Muhatabınız anlaşılmaz tavırlar mı sergiliyor? Üzülmeyin karşı tarafın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamanız çok kolay. Her insan elinde olmadan bazı hareketleri ile kendini ele verir. Önemli olan bu hareket veya mimiklerin dillerini ve kaynaklandığı noktayı bilmek.
Size bu noktada bilgi veriyoruz. İşte uzmanların verdiği detaylar;
1- Elbisenin kolları yukarıya doğru sıvanır. Uzmanlar bu hareketin birine karşı duyulan zafiyet belirtisi olduğunu açıklıyor.
2- Her türlü konudan laf açmak. Sizinle sohbet etmek için bahaneler aradığını ve sizi tanımaya çalıştığını gösteren bir tavır olduğuna emin olabilirsiniz. Kıssa kesiyorsa pek ümitlenmeyin.
3- Ne yaptığınızı veya ne söylediğinizi hatırlar . Aaaaa unutmamış diyorsanız sizi önemsiyor demektir.
4- Konuşmalar sürekli soru ile biter. Almak istediği cevaplarla size olan merakını gidermek ister.
5- Sizi şaşırtmaya ve etkilemeye çalışan birçok şeyi önünüze serer. Kendisinden hoşlanmanız için elinden geleni yapıyor demektir.
6- Her an ne zaman yazacağını, ne zaman görüşmeyi arzulayacağını ve onunla ilgili birçok şeyi bilmenize izin veriyorsa ateş bacayı sarmış demektir.

Sizden hoşlanan bir insanın en net tavırlarının bunlar olduğu uzmanlar tarafından belirtiliyor. Unutmayın ki değer gördüğünüz yer evinizdir eviniz gibi hissettirmiyorsanız bu insan hayatınızda  gereksizdir. Bu klişeyi de sizlerle paylaşmasak olmazdı. Sevgiyle kalın.