GENEL

Makarnayı neli yediğiniz bakın sizi nasıl ele veriyor!

Yemek yeme tarzınızın karakterinizi ortaya çıkarttığını biliyor muydunuz?

Abone Ol

Makarna tüm evlerin en pratik yemeklerinden. Hatta yerken yoğurtlu, ketçaplı, salçalı, peynirli vb daha birçok  alternatifi deneyimleyebildiğiniz  makarna hakkınızda öyle bilgiler veriyor ki çok şaşıracaksınız. 
Kişiliğin yeme içme ve yaşam tarzına yansıdığı psikiyatristler tarafından sıkça belirtilen bir gerçek. Neyi nasıl sevdiğiniz, daha çok nelere ilgi duyduğunuz kişiliğiniz hakkında az çok bilgi vermekte. En çok alternatif ile beraber tüketilen makarna verilebilecek en iyi örneklerden bir tanesi. Makarnayı hangi çeşitte sevdiğiniz kişiliğiniz hakkında az çok bakın nasıl bilgiler veriyor.

Sade makarna severler

Makarnayı sade şekilde yiyen kişiler sakin bir kişilik ve görünüşe sahip. Kararlarında genel olarak net ve kararlı olan  bu sadeciler genel olarak kariyerlerinde belli noktalara gelmiş  başarılı ve oturaklıdırlar. Başkalarının fikrine saygı duysa da genel olarak kendi bildiği yolda ilerlerler. Genelde fikirlerinde haklı çıkarlar.

Ketçaplı makarna severler

Genelde delidolu, hayat enerjisi yüksek bu kişiler gösterişi, gezmeyi farklı lezzetleri deneyimlemeyi severler. Eleştirilere karşı canları sıkılsa da yine de kendi bildiklerini işlerler. Facefood beslenmeyi daha çok benimser diyeti falan da  pek takmazlar. Ruhları her daim gençtir. Genelde yıldızı parlak ve eğlencelidirler.

Yoğurtlu makarna severler

Genel olarak daha olgun görünseler de aşırı sadelik veya aşırı gösteriş onlara göre değildir. Genelde sağlıklı beslenmeye daha dikkat ederler. Daha evcil oldukları gibi geleneksel bir yapıya sahiptirler. Dengeli bir hayat sürer nadiren çizginin dışına çıkabilirler. Daha duygusal aynı zamanda da daha agresif bir yapıya sahiptirler.

Peynirli makarna severler

Çok yönlü, otantik bir havada bir tarza sahip bu kişiler sakin yapılarının yanı sıra farklı yerleri ve lezzetleri keşfetmeyi sağlık hakkında birilerine fikir vermeyi severler. Huzur onlar için aradıkları en değerli şeydir. Hiçbir şeyi büyütmez relax yaşarlar. Sitres kaygı en büyük düşmanlardır, yanlarına bile sokmazlar.

Salçalı makarna severler

Sinirli, sert bir yapıya sahip olan bu kişiler genelde seçimleri belli olsa da gene de kararsızlık yaşayan tipleridr. Tahammülsüz ve patlamaya hazır bir bomba gibidirler fakat her şey dillerindedir, güvenilir bir liman gibidirler. Acıya aşık olan bu tarz makarna severler genelde yemek seçerler. Sevmedikleri şeyleri asla yemez yeni tadlara da kapalıdırlar. Geneli hırslı olan bu kişiler  istediklerini almak için çaba sarf eder kafaya koyduklarını da yapmak isterler.