AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Tunceli'de konuştu: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Tunceli'de konuştu:

“Çağlar Cilara ile Madde Madde Gündem” isimli programda canlı yayına katılan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Ardından Ekrem İmamoğlu’na seslenen Sarıgül, Erzincan’la ilgili gerçek düşüncelerini de itiraf etti.

Cilara'nın "CHP’de şu aşamada değişime ihtiyaç olmadığını düşünüyorsunuz anladığım kadarıyla" sözlerine yanıt veren Sarıgül, "Kesinlikle. Şu anda CHP'de tek ihtiyaç var, yerel seçimlere nasıl hazırlanabiliriz, yerel seçimlerde bu başarıyı nasıl elde edebiliriz" dedi.

Seçim gecesi "Siz kaybetmediniz, biz kazandıramadık" şeklinde paylaşım yaptığını hatırlatan Mustafa Sarıgül, "Bugün değişim isteyenler, güzel kardeşlerim, aslan parçaları, yiğitler siz zaten o işin başındaydınız, o işin içindeydiniz. Benim gibi bir tek Erzincan'a mahkum olmadınız. Genel Başkanımız her türlü önünüzü açtı, siz zaten bu çalışmaları yaptınız. Orada bir kayıp varsa, kusura bakmayın, o kaybın baş sorumlusu sizsiniz kardeşim" ifadelerini kullandı.

Sarıgül’ün Erzincan’ı hedef alan sözleri dikkat çekti.
 
 

Kaynak: Haber Global