BİLİM VE TEKNOLOJİ

Huawei Watch GT 4 Alınır mı?

Huawei'nin en beğenilen serisi unvanını elinde bulunduran GT serisinden GT 4 alınır mı?

Abone Ol

Huawei Watch GT4 41mm ve 46mm arasındaki fark; yalnızca tasarım, kasa boyutu ve pil kapasitesinden ibaret. 

Altın vurgularla zenginleştirilen Silver Edition modelinin, ince çerçevesi ve yüzde 13 daha fazla ekran/gövde oranı bulunuyor.

Yüksek parlaklık seviyesi ile en parlak güneş ışığında bile ekrandaki içerikleri görmeyi sağlıyor.

Always On Display modu ile  saat önceki modeline göre yüzde 20 daha fazla görünür öge göstererek, kullanıcıların saate hızlı bir bakışla daha fazla bilgiye ulaşmasını sağlıyor.

352 PPI yoğunluğu ve 466x466 ekran çözünürlüğü ile  görsel doğruluğu daha da artırıyor.

Özelleştirilebilen on binlerce Watch Face seçeneği ile kullanıcıların saatin görünümünü istediği gibi kişiselleştirmesine olanak sağlıyor.

Huawei Watch GT 4, egzersiz performansını analiz ediyor,  günlük sağlık takibi yapıyor, uyku döngülerini izleyebiliyor ve sağlıklı uyku alışkanlıkları geliştirilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca uyku boyunca nefes alışverişlerinizi tespit ederek, nefes alma sorunlarıyla karşılaştığınızda sizi uyarıyor.

Huawei Watch GT 4,  adet döngülerini tahmin etmek için uyku sıcaklığı, kalp ritmi ve diğer fizyolojik faktörleri takip ediyor.

Koşarken rotayı kaydediyor ve dönüş yolunu ekranda çiziyor. 

Diyete ve egzersizlere uygun kalori hesaplamalarını günlük veya haftalık döngüler halinde sunuyor, daha sonraki günler için diyet ve egzersiz planlarını oluşturuyor. 

Huawei GT 4'ün 41mm versiyonu, tam şarj durumunda kullanıcılarına 7 günlük bir pil ömrü sunarken yoğun kullanımda bu süre 4 güne düşüyor. Eğer ekran sürekli açık tutulursa, pil ömrü 2 gün gidiyor. 

Tüm iPhone modelleri dahil olmak üzere Android ve İOS işletim sistemini desteklediği için telefon marka ve modeli ne olursa olsun uyumluluk sağlıyor.