BİLİM VE TEKNOLOJİ

Huawei 5 yeni ürünü ve özellikleriyle göz dolduruyor

Huawei'nin piyasaya sürdüğü yeni ürünler...

Abone Ol

Yenilikçi Ürün Lansmanı'nda, HUAWEI, tanıtılan  giyilebilir cihazları ile öne çıktı. Dünyada ilk olan özellikleriyle  dikkat çeken  markanın oldukça ses getiren ürünlerine hep birlikte bir göz atalım.

1. HUAWEI WATCH GT 5 Serisi

Dalış aksesuarları için EN13319 standardına uygundur ve 40 metreye kadar serbest dalışları destekler. Havuzda veya sahilde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir. Cihazı su aktivitelerinde kullandıktan sonra hemen temizleyip kurulayın, ürünün yüzeyindeki ve tüm deliklerdeki su lekelerini çıkarın ve cihazın su tahliye özelliğini kullanarak cihaz performansını olumsuz etkilemesini önleyin.

2. HUAWEI WATCH D2

Yüksek Konfor
HUAWEI WATCH D, mini pompa ve hava yastığı gibi karmaşık kan basıncı bileşenlerini son derece kompakt bir biçimde bir araya getirir. 2.5D kavisli cam, bileğin her dönüşünde parıldayarak dayanıklı alüminyum alaşımlı çerçeveyi, iki kullanışlı düğmeyle birlikte tamamlar.

Yüksek Doğruluk
HUAWEI WATCH D, yüksek hassasiyetli basınç sensörü, titiz basınç geri bildirim kontrolleri ve daha az hava direnci sayesinde, ±3 mmHg* dahilinde bir hata payına sahiptir. Makromoleküler germe kayışı, ergonomik kavisli hava yastığı ve kelebek toka, hazırlıksız kan basıncı ölçümlerinin hassasiyetini artırmak için şişirme sırasında sabit kalacak şekilde tasarlanmıştır. 

3. HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition

HUAWEI WATCH Ultimate, akıllı saatlerde bir ilk olan zirkonyum bazlı sıvı metal kasasıyla daha güçlü1; aşınmaya ve korozyana karşı daha dayanıklıdır. Uçsuz bucaksız çöllerden göğü delen dağlara kadar, en zorlu arazi ve hava koşullarına uyum sağlayacak bir sağlamlık!

4. HUAWEI MatePad Pro 12.2 inç

Ekranın köşeleri yuvarlatılmıştır ve standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran çapraz olarak 13.2 inç boyutundadır (gerçek görüntülenebilir alan biraz daha küçüktür).
Tipik değer, HDR içerik görüntülenirken yerel tepe parlaklığı 1000 nit'e ulaşabilir.

5. HUAWEI MatePad 12 X

Genç nesil için tasarlanmış hafif bir amiral gemisi modelidir. PaperMatte Edition ile üstün görüntüleme, yazma ve dokunma deneyimi sunar. Yenilikçi Shimmery Pearlescent Sheen özelliği sayesinde metalik beyaz yüzeyi, ışığa bağlı olarak renk değiştiren efektlerle şık bir görünüm kazandırır.