Sabitleyici sprey: Gün boyu kalıcı makyajın bir diğer sırrı sabitleyici sprey diyebiliriz. Makyaja başlamadan önce ve sonrasında spreyi uygulayabilirsiniz. Uyguladığınız sprey, fondöten ve pudranın cildinize oturmasını ve daha doğal görünmesini sağlar.

Makyaj bazı: Kalıcı ten makyajI için ilk adım, ten ürünlerinin kalıcılığını artırmak için makyaj öncesinde makyaj bazı kullanmak. Fondötenin gün boyu kalıcı ve mat olmasını sağlamak için makyaj bazı olmazsa olmaz.

Kalıcılığı yüksek fondöten: Uygular uygulamaz cilde yerleşen, doğal ve mat bitişli, kapatıcılığı da ortadan yükseğe olan ve suya dayanıklı bir fondöten ile ten makyajınızın gün boyu bozulmadan kalmasını sağlayın. 

A101’e Şarjlı Dik Süpürge, Tost Makinası, Filtre Kahve Makinası, Omix 128 GB Cep Telefonu, Yazıcı, Ütü, Baskül Geliyor.. A101’e Şarjlı Dik Süpürge, Tost Makinası, Filtre Kahve Makinası, Omix 128 GB Cep Telefonu, Yazıcı, Ütü, Baskül Geliyor..

Pudra ile sabitle: Makyajı pudrayla sabitlemek de çok önemli bir nokta. Sürdüğünüz fondötenini ve göz altı kapatıcısını transparan pudra ile sabitleyerek çok daha kalıcı bir etki elde edebilirsiniz.

Kalıcı likit ruj: Kalıcı makyajın önemli bir adımı da kalıcı ruju bulmak. Gün boyu bozulmayan bir dudak makyajı, sürekli ruj tazeleme derdini ortadan kaldırıyor.
 
 

Editör: Sena ERDOĞAN