Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Ergan'da bir organizasyon düzenlenmişti. Gördüğüm bazı olumsuzlukları dile getirmiştim. Ancak benim de attığım taşın kuşu ürkütmenin ilerisine geçtiğini farkettiğim için bu yazıyı da kaleme alıyorum.

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü, Ergan'da bir konser organizasyonu ile festival düzenlenmişti. Bazı olumsuzlukları dile getirmiştim bir önceki yazımda. Başta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerimiz olmak üzere organizasyon heyetindeki insanlardan telefonlar aldım. Telefonlardan edindiğim bilgileri de sizinle paylaşmak istiyorum. Önceki yazımda yazdığım içecekler ve fuh ... kelimeleri Türk Ceza kanununda suç olarak nitelendirilmiyor. İnsanlar bu hareketleri yapabilir, istediği gibi söz konusu içecekleri tüketebilir. Ancak benim yazıklarımın, bu organizasyonun bir parçasıymış gibi anlaşılması sebebiyle açıklama yapma gereği duydum. 

Belki de benim de attığım taş, kuşu ürkütmenin ilerisine geçti. Kalplere dokunmam gerekirken bağcıyı dövmüş oldum. 1 aydan bu yana emek veren Mahmut kardeşimden ve diğer organizasyon heyetinden özür diliyorum. Emeğinin karşılığı belki de bir önceki yazım olmamalıydı. Ancak gördüğüm eksiklikleri yanlışlıkları yazdım. Yazdıklarımın arkasındayım. Ancak asıl belirtmek istediğim insanımızda, yeni neslimizde gözlenen, kültür erezyonu idi.  

Jandarma teşkilatımız başta olmak üzere, organizasyon komitemizin ortaya koyduğu enerji, Erzincan adına yapmaya çalıştıkları işler, sundukları hizmet ve eforun farkında olmam gerekirdi belki. Ancak gördüklerimin etkisinde kalmam, yazımın biraz sivri uçlu kalemle yazılmasına sebep oldu.

İyi yönden bakmak, iyi şeyleri görmek gerekirdi belki de. Herkesin vardır eksikliği. Benim eksikliğimi de önceki yazımı kaleme almak olarak algılayacağınızı umar, kırdığım kalplerden, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim..