EKONOMİ

Gece Uyurken Bile Para Kazanın: Kiraz Hesap Sahipleri Yüzde 45 Faizle Birikimleri Katlıyor!

Yüksek hoş geldin faizi ile öne çıkan Fibabanka yılın son fırsatını duyurdu.

Abone Ol

Birikimlerini katlayarak artırmak isteyenler uyurken bile para kazanabilecekleri o yöntemi Fibabanka müşterisi olarak elde edebilecek. Kiraz hesap kullanıcılarına özel sunulan avantajlı faiz oranları ilk kez banka müşteri hesabı oluşturanlar için aktif hale gelecek.

Birikim Alışkanlığı Avantaja Dönüşüyor!

Yalnızca TL değil euro, dolar, altın ve gümüş gibi farklı yatırım araçları da katlanarak kazandıracak. Mobil uygulama platformu üzerinden Fibabanka müşterisi olup hesap açılışı gerçekleştirenler kazanıyor.

Birikim alışkanlığını avantajlı faiz oranları ile destekleyen Fibabanka ilk kez Kiraz hesap açılışını %45 getiri sağlıyor. Gecelik vadeli mevduat hesabında biriken tüm faizler her gün değerlenerek birikimleri katlayarak arttırıyor.

Kiraz Hesap ile Yatırımlar Nasıl Kazanca Dönüşür?

TR'ye Kiraz hesapları 90 gün; euro, dolar, altın, gümüş Kiraz hesapları 45 gün boyunca hoş geldin faize sonrası geçerli yüksek avantajlı faiz oranları ile destekleniyor.

Üstelik mobil bankacılık uygulamaları üzerinden EFT ve havale işlemleri sınırsız ve ücretsiz olarak gerçekleştirilebilir. Her ay işlem yapıldıkça ek faiz kazanma fırsatı sunuluyor.

%45 faiz oranını değerlendiren Kiraz hesap kullanıcısı 100.000 TL yatırımı hesabına aktardığında 365 gün sonra tam 138.058 TL kâr elde ediyor.