Mobil KETEM tarama aracı ile sağlık hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor Mobil KETEM tarama aracı ile sağlık hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Köksal Pabuçcu, söz ve müziği kendisine ait olan ‘Suları Munzur Kokan Erzincan’ isimli eserini, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yılında tüm Erzincanlılara, yüreğinde Erzincan sevgisi taşıyan herkese armağan ettiğini söyledi. 

Pabuçcu, Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 106. Yılında, ebediyete giden tüm şehit ve gazilerimizi minnetle yad ediyor, Cenab-ı Allah’tan rahmetler diliyorum dedi.

'Suları Munzur Kokan Erzincan' isimli eserini; bu özel günde, tüm Erzincanlılara, 'dost canlısı' halkımıza ve yüreğinde Erzincan sevgisi taşıyan herkese armağan ettiğini belirten Pabuçcu, "Cenab-ı Hakk’ın bu güzel memleketi ilelebet koruyup payidar etmesini diliyorum. Eserin icrasında emeği geçen kıymetli hocalarım Doç. Dr. Ahmet Hakan BAŞ (Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi), Doç. Dr. Arda GÖKSU (Trakya Üniversitesi), Doç. Dr. Emre PINARBAŞI (Samsun 19 Mayıs Üniversitesi) ve video-klibi hazırlayan Semih ÇELİK'e çok teşekkür ediyorum," dedi. 

Editör: Sena ERDOĞAN