Üniversitenin Rektörlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türleri esas alınacak. Başvuru süreciyle ilgili detaylar, Üniversitenin resmi web sitesinde yer alacak.

Başvuruların şahsen yapılması gerektiği vurgulanırken, adaylar tarafından eksiksiz doldurulmuş başvuru formu, KPSS sonuç belgesi, fotoğraf, adli sicil belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi, mezuniyet belgesi, askerlik durum belgesi gibi belgelerin sunulması zorunluluğu belirtilmiştir.

Ayrıca, belirli pozisyonlar için istenen özel belgelerin de başvuru sürecinde ibraz edilmesi gerekmektedir. Bu belgeler arasında silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı, sağlık raporu, SGK hizmet dökümü gibi belgeler yer almaktadır.

Erzincan Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor Erzincan Sağlıklı Hayat Merkezi vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor

Başvuru süreci içinde alınması kaydıyla, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı da talep edilmektedir.

Başvuruda bulunacak adayların, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında kişisel verilerinin kaydedilmesini, işlenmesini ve paylaşılmasını kabul etmiş sayılacaklarına dikkat çekilmiştir.

Yerleştirme işlemleri, genel ve özel şartları taşıyan adaylar arasında 2022 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacak olup, sonuçlar Üniversitenin resmi web sitesinde ilan edilecektir.

Editör: Saliha Kara