BİLİM VE TEKNOLOJİ

En çok tutulan su arıtma cihazları neler?

En kaliteli suya ulaşmak için listeyi gözden geçirmenizde fayda var

Abone Ol

1- DreamWater R/O 250 Box Platinum

DreamWater R/O 250 Box Platinum Su Arıtma Cihazı, NSF onaylı tank, filtre ve parçalara sahiptir. Water Quality Association Gold Seal, CE, TÜV CERT İSO sertifikaları bulunmaktadır. Şebeke suyunu temiz, sağlıklı ve lezzetli içme suyu haline getirebilmek için en etkili ve en iyi yöntem olan, NASA tarafından geliştirilmiş reverse osmosis (ters ozmos) teknolojisine sahiptir. Filmtec Made in USA membran filtre sistemine sahip su arıtma cihazı bu özelliğiyle rakiplerine karşı avantaj içerir.

2- Grohe Blue Home Su Arıtma Cihazı

Grohe Blue Home, içme suyu arıtma özelliğinin yanı sıra soda yapma özelliğiyle de dikkat çekmektedir. 

3- DreamWater R/O 300 Black Box Su Arıtma Cihazı

 En iyi su arıtma cihazı denildiğinde akıllara ilk gelen markalardan biri olan DreamWater, R/O 300 Black Box modelinde yine güçlü 5 filtre bulunuyor. Bu sayede suda bulunan ağır metaller, bakteriler, virüsler, kum ve toprak sudan kolayca arındırılır. En büyük fark ise dahili tanka sahip olması.

4- Bosch RDW0350 Su Arıtma Cihazı

Bosch RDW0350 su arıtma cihazı, uluslararası su kalite birliği sertifikasına sahiptir. Slimline T dizayn olarak tanıtılan model 18.7 kilogram ağırlığında ve 51.26.44 cm boyutlarındadır. Mort ötesi (UV) geri dönüşümlü ozmos teknolojiye sahip 6 katmanlı filtresi bulunmaktadır. Mikro organizmalar, ağır metaller, zararlı kimyasallar gibi zararlı içerikleri filtre ederek kızılötesi ışınla dezenfekte eder, varolan bakterileri sudan arındırır. 

5- Aura İhlas Cebilon Unique

Filtrenin gözenekleri, sadece su moleküllerinin geçebileceği kadar küçüktür ve bu sayede sudaki tüm kimyasallar, bakteriler, parazitler, virüsler en etkili şekilde temizlenir. Şık tasarımı ve kolay kullanımının dışında hijyenik malzemelerden üretilen Aura Cebilon, 5 farklı filtreleme sistemine sahiptir. 

6- Ionia Alkali

Ionia Alkali Su Arıtma Cihazı, mineral zengini ve hızlı emilime sahiptir. Suyu temiz ve mineral bakımından zengin hale getirmek için zararlı maddeleri filtreler ve sudaki faydalı mineralleri tutar. Tek dokunuşla su besleme sistemi, kullanım rahatlığını en üst düzeye çıkarır. Su tedarik sistemi, sabit alkali su pH’ını korumak için belirli miktarda su sağlar.

7- Nexus Ionia SM-V112TL

Tezgah üstü model arayanlar için ideal su arıtma cihazlarından biri olan Ionia SM-V112TL, İçerdiği yüksek değerde negatif iyonlar ile hastalıklara ve erken yaşlanmaya sebep olan “serbest radikalleri temizler. Vücudumuzda uzun yıllar biriken asidik toksinleri nötralize ederek arınmaya yardımcı olur. İç filtre ve ön filtreler şehir suyunda bulunabilecek çeşitli kirlilikleri arındırır. 

8- Vestel Rafine Su Arıtma Cihazı

Çelik 3 litrelik dahili tankı bulunan su arıtma cihazı reverse osmosis (ters ozmos) teknolojisine sahip. pH aralığı 6,5 – 9,5 olan su arıtma cihazının filtre değişim aralığı 12 ay olarak tavsiye ediliyor. vestel Rafine içerisinde yer alan Aquaporin proteinleri, doğada yaşayan her canlı hücrede bulunan, suyun arıtımı ve iletiminden sorumlu olan proteinlerdir. Vestel, doğanun sunduğu aquaporin proteinlerini Vestel Rafine içerisinde yer alan membran filtrasyon sistemlerinde kullanıyor, doğal olarak arıtılmış sağlıklı suya kolay erişim imkanı sağlıyor. Listemizde öne çıkan modellerden biri olan DreamWater gibi elektriksiz çalışma özelliğine sahip olan su arıtma cihazı, bu özelliğiyle çevre dostu olarak da dikkat çekiyor.