BİLİM VE TEKNOLOJİ

En çok satan Tansiyon Aletleri hangileri?

Tansiyon aleti kullanımı kronik tansiyon hastası olan, düzenli sağlık değerlerini ölçmek isteyen kullanıcılar için oldukça önemlidir. Hemen hemen her evde var olan bu alet için bizde en çok tercih edilen ve tavsiye edilen markaları sizler için derledik.

Abone Ol

Hastane dışındaki ortamlarda, sağlık değerlerinizi kontrol etmek için ölçümlerinizi kolay bir şekilde çeşitli sağlık aletleriyle yapabilirsiniz. Pratik bir şekilde yapabileceğiniz ölçümleriniz sayesinde rutin hayatınızda sağlık değerlerini kontrol altına almayı kolaylaştırabilir ve bu ölçümleri bir rutin haline getirebilirsiniz. Bu çeşitli cihazlardan biri olan tansiyon aleti ile kolay bir şekilde herhangi bir hastaneye gitmeden evde ve diğer ortamlarda tansiyon ölçümünü yapabilirsiniz. Düzenli olarak tansiyon ölçümü yapmanız gerekiyor ve bunun için sürekli evinizden çıkmak istemiyorsanız tansiyon aleti çeşitleri arasından kendinize uygun olanı temin ederek değerlerinizi rutin olarak ölçebilir ve tedavinizde doktorunuza yardımcı olabilirsiniz. Günümüzde teknolojinin ilerlemesiyle birlikte çeşitli sağlık değer ölçüm cihazları geliştirilmiştir. Tansiyon aleti gibi geliştirilen sağlık ölçüm cihazlarını kolay bir şekilde temin edebilirsiniz. Yanınızda biri olmadan da kolayca tek başınıza kullanabileceğiniz ürünlerdir. Yenilikçi teknolojilerle birlikte tasarlanan en iyi tansiyon aleti modellerini ev dışında da rahat bir şekilde yanınızda taşıyabilir ve ölçümlerinizi yapabilirsiniz. Farklı markaların satışa sunduğu tansiyon aleti modelleri mevcuttur. Bütçenize ve ihtiyacınıza uygun olan modeli rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Sağlığınızı tehlikeye atmadan gün içerisindeki yaşantınıza devam edebilmek için gerekli olan ölçümlerinizi bu sayede kendi kendinize de yapabilir ve sağlık değerlerinizi kontrol altında tutabilirsiniz

Genel olarak modeller nabız değerlerinize göre tansiyon değerlerlerinizi ölçer. Kan basıncı direkt olarak tansiyon değerlerini etkiler. Kan basıncınızı düzenli olarak ölçmeli ve bu sayede tansiyon değerlerinizi de kontrol altında tutmanız önemlidir. Dijital tansiyon aleti modellerinde bir ekran bulunur. Bileğinize sıkı bir şekilde takarak ölçüm yaptığınız modelde ölçüm bittikten sonra tansiyon değerlerinizi dijital ekranda görebilirsiniz. Modellerin çoğunluğu bilekten tansiyon aleti şeklindedir. Bilekte bulunan damarlardan nabzını ve tansiyon değerlerinizi kolayca ölçebilirler. Koldan tansiyon aleti modelleri de mevcuttur. Koldan ölçüm yapan tansiyon aletleri genel olarak evlerde daha çok tercih edilir. Görme bozukluğu yaşayan ya da engeli olan kullanıcıların da tek başına tansiyon değerlerini kolayca ölçebilmeleri için konuşan tansiyon aleti modelleri vardır. Bu tarz modeller ölçüm yaptıktan sonra çıkan değeri sesli bir şekilde kullanıcıya bildirir.

Tansiyon Aleti Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Her ürün kategorisinde olduğu gibi tansiyon aleti satın almadan önce de dikkat etmeniz gereken çeşitli özellikler vardır. Satın almadan önce sayfamızda bulunan çeşitli tansiyon aleti markalarını inceleyebilirsiniz. Daha sonra cihazların sahip olduğu fonksiyonel özelliklerine göz atabilirsiniz. Temel olarak kan basıncınızı ve ona bağlı olarak tansiyon değerlerinizi ölçen cihazların bazı modellerinde nabız ölçme özelliğine mevcuttur. Çeşitli sağlık değerlerinin tümünü size gösteren modeller sayesinde sağlığınızı daha iyi bir şekilde kontrol altına alabilirsiniz. Dijital ve mekanik tansiyon aleti modelleriyle kolayca ikinci bir kişiye ihtiyaç duymadan tansiyon ölçümünü yapabilirsiniz. Tedavi aşamasında ve kronik tansiyon rahatsızlığı bulunan kullanıcılar için özel olarak tasarlanan hassas tansiyon aleti modelleri sayesinde net ve doğru değerler elde edebilirsiniz. Bu sayede tedaviniz de çok daha kolay ve rahat bir şekilde yol alabilirsiniz.

En çok satan Tansiyon Aletleri hangileri?

1.    Omron M2 Basic HEM-7121J-E Intellisense Koldan Tansiyon Ölçer

2.    Omron M4 Intelli IT HEM-7155T-EBK Otomatik Üst Kol Tansiyon Ölçer

3.    Omron M3 Comfort HEM-7155-E Intellisense Koldan Tansiyon Ölçer

4.    Omron M7 Intelli IT Hem-7361T-E Koldan Tansiyon Ölçer

5.    Acura AC-9080K Konuşan Koldan Tansiyon Ölçer

Tavsiye edilen markalar ise şöyle:

Omron M3 Tansiyon Aleti

Braun Exactfit 3 Tansiyon Aleti

Microlife Tansiyon Aleti

Acura Tansiyon Aleti

Erka Tansiyon Aleti

Medisana Tansiyon Aleti

Beurer Tansiyon Aleti

Nimo Tansiyon Aleti

Dodo LD-566 Tansiyon Aleti

Freely BP-2206 Tansiyon Aleti