BİM’e 125cc Motosiklet, Elektrikli Bisiklet, Matkap Ucu Seti, Darbeli Matkap, Valiz, Düdüklü Tencere Geliyor!!! BİM’e 125cc Motosiklet, Elektrikli Bisiklet, Matkap Ucu Seti, Darbeli Matkap, Valiz, Düdüklü Tencere Geliyor!!!

Kalitesiyle adından söz ettiren Dyson her ne kadar kullanışlı ve kaliteli olsa da maalesef bütçeyi aşabiliyor. Hal böyle olunca Dyson'a yakın muadil ürünler kaçınılmaz oluyor. İşte kalitesiyle Dyson'a benzeyen saç ürün önerileri...

Philips BHA530/00 Saç Şekillendirme Cihazı

 5'i bir arada bu ürün ile saçın şekillendirilmesi oldukça kolay hale geliyor. Seramik ve argan yağı katkılı başlıkları olan şekillendiricinin sıcaklık ayarı da bulunuyor

Vestel Saç Düzleştirici Tarak

Bu ürün günlük olarak saç şekillendirenlerin tercihi olabilir. Maksimum sıcaklığı 220 derece olan ürün saç şekillendireme de ön palan çıkıyor.

Remington Curl & Straight Confidence Saç Şekillendirici

Bu saç şekillendirci saçınızı kuruturken aynı anda düzleştirebiliyor ya da saça dalga şekli verebiliyor. 40 mm döner yumuşak kıl fırça, sert düzeltme fırçası, 30mm döner maşa ve kurutma başlığı gibi aksesuarlara sahip. Ürünün aynı zamanda saçların elektriklenmesini engelleyen anti-statik özelliği bulunuyor.

Braun Satin Hair 7 Iontec AS720 Airstyler Saç Şekillendirici

Braun Satin Hair 7 Iontec AS720 Airstyler Saç Şekillendirici saçları kuruturken aynı zamanda şekil vermeyi sağlıyor. Ayrıca tüm bunları yaparken saçları parlatmayı vaat ediyor.

Editör: Sena ERDOĞAN