YAŞAM

Daha ince görünmenin PÜF NOKTALARI

İnce ve zarif görünmek her kadının hayali... İşte olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlayacak moda kuralları

Abone Ol

Kıyafete çok para harcayarak ince ve şık görünüm elde edileceği inancı bilindiğinin aksine doğru olmayabilir. Pahalı bir kıyafetle her zaman ince görünemeyebilirsiniz. Ancak temel moda kurallarına göre giyinmeyi bilen her kadın ve her erkek, daha ince ve daha güzel görüm sağlar.

1- Kıyafet Tercihi
En önemli kuralların başında kıyafet tercihi geliyor. Daha ince bir görünüm için dik çizgiler. küçük desenler ve v yaka kıyafetler tercih edin. 

2-Ayakkabı Tercihi
Kıyafetinize uygun bir ayakkabı tercih edin. Eğer bileğiniz görünüyorsa ten rengi ve sivri burun ayakkabılar giymeye özen gösterin. Çorabınızın rengi ile ayakkabınızın renginin aynı olması da ince ve şık bir görüntü için oldukça önemli.

3-Kış Ayarına Dikkat
Soğuk havalarda bilek hizasındaki botları asla giyinmeyin. Bu botlar bileğinizi kalın ve kaba gösterir. Var olan bilekteki botlarınızı giyerken bileğinizin görünmemesine özen gösterin. Dar paça pantolonunuzu botunuzun içine koyabilirsiniz.

4-Çanta Tercihi
Büyük ebatlı çantaları tercih edin. Büyük çantalar daha fazla yer kaplar ve kusurları gizler. Çantanız büyük siz ince görünürsünüz.

5-Akseaur Tercihi
Uzun ve minimal kolyeler tercih edin. Uzun kolye vücüdunda uzun görünmesini ve  olduğunuzdan daha ince görünmenizi sağlar.