Bronzlaşmış ve ışıltılı bir cilt yansıması sağlayan bu makyaj, tatil sonrası yaz havasını da devam ettirmenizi mümkün kılıyor. Sizde parlak bronz bir tene sahip olmak istiyorsanız bu makyaj trendi tam size göre…

Latte Makyaj Nasıl Yapılır?

Nemlendirme

Cildinizi temizledikten sonra nemlendirici kreminizi veya serumunuzu uygulayın.

Fondöten

Cilt alt tonunuzu eşitlemek için hafif bir CC krem, BB krem veya kapatıcıyı uygulayın. Makyajın verdiği etki tamamen doğal olmalı bu yüzden yoğun tonları kullanmayın.

Bronzer - Kontür

Bu makyajın anahtarı bronz bir ten. Makyajın devamında likit veya stick bronzlaştırıcı ile elmacık kemiklerinizi, alın konturunu, çeneyi ve çene çizgisini vurgulayın. . Sonra toz bronzer ile üzerinden geçin.

Allık

Söz konusu makyaj olduğunda allık benim için olmazsa olmaz diyorsanız ise bronzlaştırıcı ile uyum içinde dans edecek narin şeftali veya mercan tonlarını seçebilirsiniz.

Biz sorduk Copilot yanıtladı: Bir insanın kaliteli olduğunu anlamanın yolları Biz sorduk Copilot yanıtladı: Bir insanın kaliteli olduğunu anlamanın yolları

Göz Makyajı

Göz pınarlarınıza ışıltı eklerken olabildiğince az ürün kullanın. Gözlerinizin dah çok kahve tonlarıyla ön plana çıkmasına öze gösterin. Üst ve alt kirpiklere uygulayacağınız maskaranın siyah veya kahverengi renkte olmasına dikkat edin.

Aydınlatıcı

Elmacık kemiklerine, çeneye, burun ucuna ve kaşınızın alt kısmına hafif aydınlatıcı uygulayabilirsiniz. Hafif olmasına özen gösterin.

Dudak

Açık kahverengi bir kalemle dudak çerçevenizi belirginleştirdikten sonra nude ve kahverengi  tonlarda bir ruj uygulamanızı tavsiye ederiz. Biraz ışıltı eklemek isterseniz ise rujunuzun üstünden parlatıcı veya dudak yağı ile geçebilirsiniz.

Makyajınızın ciltte daha uzun süre kalması için ise sabitleyici spreyden yardım alabilirsiniz.
 

Editör: Sena ERDOĞAN